Henkilöstön kehittäminen ja valmentaminen

Henkilöstön kehittäminen ja valmentaminen on yrityksen kuin yrityksen tärkeimpiä tehtäviä. Ilman hyvinvoivaa ja motivoitunutta henkilöstöä ei voi enää pärjätä kovassa ja kiihtyvässä kilpailussa. Enää ei edes riitä se, että henkilöstöllä on kaikki ihan ok, vaan henkilöstö on sitoutettava yritykseen taidolla aitojen tekojen kautta. Henkilöstö valitsee työnantajansa monien hyvien vaihtoehtojen joukosta. Ole sinä ja yrityksesi siinä joukossa etulinjassa!

Autamme henkilöstöäsi pääsemään parhaimpiin tuloksiin kirkkaiden tavoitteiden ja menestyssuunnitelman© avulla!

Intohimomme on auttaa ihmisiä ja organisaatioita menestymään tekemällä heidän unelmistaan ja tavoitteistaan totta. Autamme henkilöstöäsi pääsemään parhaimpiin tuloksiin kirkkaiden tavoitteiden ja menestyssuunnitelman© avulla. Siivitämme ja vahvistamme timanttista henkilöstökokemusta. Rakennamme valmennuksen aina yrityksen tarpeet ja tilanteen huomioiden. Me huolehdimme kaikesta ja sinä voit tilaajana jättää järjestelyt huoletta meille.


Asiakastyytyväisyys

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

NPS 71,4
valmennuspäivä 4,2/5
valmentajat 4,7/5
verkkovalmennus 4,9/5

Henkilöstön kehittäminen osaksi päivittäisiä rutiineja

Itsensä johtaminen ja kehittäminen on valmennustemme ydin ja punainen lanka. Jotta voi päästä parhaisiin tuloksiin ja johtaa tiimejä menestyksekkäästi, on ensin osattava johtaa itseään. Valmennuspäivien teemat sovitaan aina yhdessä tilaajan kanssa ja ne voivat olla esimerkiksi tehokkuus, liini tekeminen, ajanhallinta, esimiestyö ja menestysjohtaminen©. Valmennuksemme sopivat niin tiimien valmentamiseen työpaikoilla, etänä kuin palkinto- tai strategiamatkoiksi.

Valmennuspäivät

Uskomme "out of the box" -ajattelun voimaan. Suositamme valmennuksen järjestämistä pois päivittäiseltä työpaikalta. Unohdamme yhdessä hetkeksi arjen ja sen tuomat kiireet ja paineet. Isoin osa valmennuksen oivalluksista ja kokemuksellisuudesta koostuu tapahtuman kokonaisuudesta; ajasta, paikasta, tarjoiluista ja ohjelmasta. Jo pienillä panostuksilla saadaan valtavan paljon isoa aikaiseksi! Me tietenkin järjestämme kaiken. Sinä vain saavut henkilöstösi kanssa paikalle!

Etävalmennukset

Valmennus voidaan mainiosti toteuttaa myös etänä. Tällöin toteutus tehdään yleensä etäfasilitoiden webinaarisarjana, reaaliaikaisesti. Osallistujamäärä yhteen tilaisuuteen on maksimissaan 500 henkilöä. Etävalmennus voi olla toteutettu myös verkkovalmennuksena valmennusalustallamme, jolloin valmennus on virtuaalinen. Verkkovalmennuksen voi mainiosti toteuttaa myös näiden kahden yhdistelmänä, hyödyntäen osittain virtuaalista valmennusalustaa sekä reaaliaikaista webinaaritapahtumaa. Etävalmennus on tehokas tapa henkilöstön kehittämiseen täsmäiskuilla.

Valmennusmatkat

Jos haluat todella panostaa henkilöstöösi, yhdistät valmennuksen elämykselliseen matkaan ja aktiviteetteihin. Tällöin pakataan laukut, suljetaan puhelimet ja tietokoneet ja sukelletaan luonnon rauhaan. Valmennusmatka on intensiivinen sukellus valmennettavien omaan osaamiseen ja tekemiseen. Se tuottaa varmasti mahtavia oivalluksia ja herättää itsensä kehittämisen kipinän. Täydellisiä valmennusmatkapaikkoja on monia. Voit joko valita oman lempipaikkasi tai me voimme tehdä valinnan puolestasi!

Puheenvuorot

Piristäisikö ulkopuolinen puheenvuoro kokoustasi tai antaisiko se energiaa tiimipäiviin vai voisiko puheenvuoro olla yksi osa tapahtumaasi? Puheenvuorojen avulla oivallutetaan osallistujia itsensä kehittämisen teemoissa. Puheenvuorot toimivat mainiosti niin kick offina, inspiraationa, innostajana, oivalluttajana kuin asiantuntijapuheenvuoronakin.

Kiinnostuitko?

Henkilöstön kehittäminen ja valmentaminen on meidän intohimomme. Me haluamme auttaa sinut parhaisiin tuloksiin tiimisi kanssa. Tapamme toteuttaa valmennus on erilainen kuin monet perinteiset koulutustavat. Uskomme valmenettavan oivalluttamiseen itsensä johtamisen ja kehittämisen taidoissa. Menestys tulee sinulle ja yrityksellesi kaupan päälle!

Tilaa uutiskirje

Love it uutiskirje on sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja johtamisestaTilaa nyt!

Tilaan uutiskirjeen
Hyväksyminen*

ota yhteyttä.

Noora Uitto

+358 45 618 1988

[email protected]

Emilia Rautiainen

+358 40 730 7076

[email protected]

Miten panostan henkilöstööni vaikuttavasti vuoden loppukirissä?