Verkkovalmennus on mainio tapa saada sparrausta omien tavoitteiden saavuttamiseen, kirkastamiseen tai vaikka täydelliseen suunnan muutokseen. Verkkovalmennuksessa opit varmasti aina uutta ja saat sparrausta sekä valmentajalta että valmennusryhmältä. Verkkovalmennus ei ole sidottu aikaan tai paikkaan, vaan voit helposti osallistua mistä ja milloin vain.

Valmennussisältö on palasteltu Askeleisiin ja olemme suunnittelleet ajallisesti sen käytäväksi noin kuukauden parin aikana. Toki voit käydä valmennuksen vaikka nopeamminkin. Kaikki sisältö on kuitenkin käytettävissäsi puoli vuotta, joten ehdit varmasti käydä kaiken materiaalin perusteellisesti läpi, jos satut olemaan osan ajasta työkiireissä, matkoilla, sairaana tai muuten estynyt. Suosittelemme myös kertaamaan valmennussisältöjä tuona puolen vuoden aikana sekä hyödyntämään käytettävissäsi olevan valmennussparrauksen.


Asiakastyytyväisyys

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

NPS 71,4
valmennuspäivä 4,2/5
valmentajat 4,7/5
verkkovalmennus 4,9/5

Voit lähteä mukaan valmennukseen koska tahansa!

Kiitos tämän kevään sain aikaiseksi lähteä valmennuksiin mukaan. Kävin kaksi valmennusta ja molemmista anti oli tosi hyvä. Sain paljon vinkkejä oman toiminnan tehostamiseen ja tarkkailuun. Uskon, että nämä kantaa pitkälle! Kiitos Love it Valmennus.

Eve, Helsinki

100% TYYTYVÄISYYSTAKUU

Mikäli et olisikaan tyytyväinen verkkovalmennukseemme, voit pyytää rahasi takaisin. Takuu on voimassa 30 päivää valmennuksen päättymisajankohdasta edellyttäen, että olet käynyt valmennuksen tehtävineen sekä tutustunut valmennuksen materiaaleihin.

VEROTUS

Muistathan, että valmennuksen voi vähentää verotuksessa, joko työnantajasi, yrityksesi tai sinä itse.

Myynnissä olevat valmennukset löydät sekä tästä alta että Love it! -kaupasta. Pysyäksesi ajantasalla, seuraa myös Love itin somea ja liity postituslistalle. Halutessasi voit myös tutustua verkkovalmennussivustoon tästä.

Verkkovalmennus

Menestys! -verkkovalmennus
Menestys!

Onko nyt aika tehdä tavoitteista totta? Unohda jatkuva sitku ja muutos? Valitse ennemmin menestys. Tarjoamme sinulle nyt huikean mahdollisuuden lähteä mukaan verkkovalmennukseemme ja varmistaa oman menestyksesi toteutuminen. Älä missaa tätä.

Kirkasta ajanhallintasi -verkkovalmennus
Kirkasta ajanhallintasi

Tämä valmennus on juuri sinulle, kun haluat tehostaa ajankäyttöäsi, saada itsellesi aikaa ja tehtävälistat ajantasalle. Valmennuksen jälkeen sinä ohjaat ajankäyttöäsi ja kalenteriasi eivätkä asiat ja tehtävät sinua. Valmennuksen avulla kirkastat ajanhallintasi timanttiseksi ja saat asiat tapahtumaan!

Kirkasta arvosi ja vahvuutesi -verkkovalmennus
Kirkasta arvosi ja vahvuutesi

Itsensä kehittämisen verkkovalmennus on juuri sinulle, joka haluat varmistaa arvojesi voimassaolon, pohtia identiteettiäsi ja asennettasi. Tästä valmennuksesta saat voimaa, rohkeutta ja tukea elämäsi valintoihin ja itsesi vahvistamiseen.

Autamme ihmisiä tavoittamaan unelmansa yksi henkilö ja yksi organisaatio kerrallaan!

Älä aikaile vaan liity sisäpiiriin nyt heti! Et varmasti kadu päätöstäsi. Love it!