Valmennus

valmentaminen. mitä ihmettä?

Moni yhdistää sanan valmentaminen heti urheiluvalmennukseen, jota se ei kuitenkaan aina ole. Love itin valmentamisessa on kuitenkin paljon yhtäläisyyksiä. Moni myös mieltää valmentamisen olevan vain trendikkäämpi termi kouluttamisesta. Meillä Love itissa termille on kuitenkin selkeä perustelu ja tausta. Valmentaminen, mitä ihmettä?

Oppimisen ja oivaltamisen termejä on paljon esimerkiksi valmennus, koulutus, kurssi, luento, opetus, mentorointi, työnohjaus, sparraus ja konsultointi. Meidän valintamme on valmennus (coaching), valmentaja ja valmennettava. 

Valmentamisen ehkä tärkein pointti on se, että valmennettava itse on se, joka tietää ja päättää. Valmennusten myötä valmennettava itse oivaltaa. Hyvä valmentaja tukee ja kannustaa suunnan valinnassa, oivallusten löytämisessä ja päätöksissä. Valmentamisessa tärkeää on myös se, että se ei ole yksittäinen tapahtuma vaan pitkäjänteistä tekemistä ja auttamista tavoitteisiin pääsyssä.

Vain rakastamalla itseäsi voit rakastaa sitä mitä teet ja menestyä.

Sparraus kuuluu myös erityisesti yksilövalmennuksiin ja sitä voi aina tilata erikseenkin. Se on valmennuksesta asteen syvempää ajatusten vaihtoa ja haastamista henkilökohtaisesti.

Valmentaminen, mitä ihmettä? Meillä Love itissa ei pidetä luentoja tai puuduttavia diasarjoja vaan autamme oivaltamaan haastamisen, keskustelujen, kysymysten ja erilaisten harjoitusten kautta. Valmennuksissamme keskitytään erityisen paljon itsensä johtamiseen (itsensä valmentamiseen). Harjoittelemme keinoja selviytyä arjesta ja pääsemään tavoitteisiin kiireen ja paineiden keskellä.

Valmennamme niin verkossa, valmennuspäivillä kuin -matkoilla sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä. Tarjoamme sekä valmiita että tarpeeseen räätälöityjä kokonaisuuksia. Vaikka valmennuksemme olisi esimerkiksi myyntiin, asiakaspalveluun tai esimiestyöhön liittyvä kokonaisuus, hyödynnämme silloinkin itsensä johtamisen taitoja. 

Vain rakastamalla itseäsi voit rakastaa sitä mitä teet ja menestyä, sekä olla erinomainen ystävä, kollega, esimies, työntekijä, vanhempi tai puoliso.

Tutustu valmennuksiimme tästä ja ota meihin rohkeasti yhteyttä!

myös nämä voisivat kiinnostaa sinua.

Tilaa uutiskirje

Love it uutiskirje on sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja johtamisestaTilaa nyt!

Tilaan uutiskirjeen
Hyväksyminen*

ota yhteyttä.

Noora Uitto

+358 45 618 1988

[email protected]

Emilia Rautiainen

+358 40 730 7076

[email protected]

Miten panostan henkilöstööni vaikuttavasti vuoden loppukirissä?