tuotko sinä iloa bisnekseen?

Tuotko sinä arjessasi iloa bisnekseen? Oletko palaverien supliikki ilopilleri, luotko ympärillesi luotettavuutta jämptiydelläsi vai ilostutatko kanssatyöskentelijöitä arjessa huomaavaisuudellasi? Haasta itsesi iloitsemaan arjessa! Arki on usein suorittamista, jolloin iloa saa kerta toisensa jälkeen hakemalla hakea. Kiire ja dedikset painavat päälle, stressi nostaa verenpainetta ja sykettä, kotihuolet painavat mieltä toimistollakin, fokus ja ajatukset voivat olla jossain aivan muualla kuin siinä, mitä on töissään juuri tekemässä. Kuka siinä enää jaksaa muka tuoda iloa bisnekseen, paitsi hermoromahduksen partaalla sekoileva kollega?!?

Mitä iloa bisnekseen tuominen edes tarkoittaa? Se on työnilon ja hyvän olon tuomista työyhteisöön, tiimiin tai omaan tekemiseen. Bisnestä ja töitä tehdään ihmisten kesken, sinulta minulle ja minulta sinulle, yhteistyössä ja rinta rinnan. Asiat ovat asioita ja niistä toki välillä väännetään, mutta ongelmatkin on helpompi ratkaista, kun muistetaan pitää huolta kanssakäymisestä. Yksinkertaista.

Tuo iloa bisnekseen huolehtimalla omasta hyvästä fiiliksestä työmaalla. Hyvä fiilis tarttuu ja tekemisen meiniki! Huumorikin kukkii helpommin ja haasteisiin löytyy myös hauskuutta, niin, että palaverissakin voi nauraa myös ääneen. Tuo iloa bisnekseen viljelemällä hyviä tapoja, tekemällä asioita maalaisjärjellä, toisia huomioiden. Kiitetään, pyydetään apua, annetaan apua, huikataan huomenet. Kohdataan ihmiset madhollisuuksien mukaan kasvotusten ja unohdetaan sähköposti- tai chattijohtaminen. Kysytään fiiliksiä ja kerrotaan omista.

Ilo bisneksessä on ennen kaikkea ihmisten työhyvinvointia, jonka ytimessä on positiivinen ja työhönsä inspiroitunut henkilöstö. Se näkyy ja kuuluu myös asiakkaille, kilpailijoille ja kaikille sidosryhmille. Iloisen yrityksen maine kiirii kauas, kun viihdytään yhdessä ja nauretaan. Ilo tukee avointa kommunikointia, aitoutta, luottamusta ja hyväntuulista bisneksen tekoa!

Muista vaalia omaa hyvää oloasi ja hyvinvointiasi joka ikinen päivä, sillä stressaantuneena ei kukaan jaksa iloita. Keinoja löytyy kyllä ja tässäkin asiassa auttavat ajanhallinta ja priorisointi, joiden puolesta me Love itissa liputamme!

Ajatuspähkinänä haastamme sinut lopuksi miettimään itse itseäsi: Kokevatko muut sinut iloisena kollegana, pomona, esimiehenä, työntekijänä tai asiakkaana? Tuotko sinä iloa bisnekseen? Mieti vielä kolme keinoa, miten voisit heti tänään niin tehdä?

Love it!

myös nämä voisivat kiinnostaa sinua.

Tilaa uutiskirje

Love it uutiskirje on sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja johtamisestaTilaa nyt!

Tilaan uutiskirjeen
Hyväksyminen*

ota yhteyttä.

Noora Uitto

+358 45 618 1988

[email protected]

Emilia Rautiainen

+358 40 730 7076

[email protected]

Miten panostan henkilöstööni vaikuttavasti vuoden loppukirissä?