Tietosuojaseloste

EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Love it Valmennus Oy, Helsinki

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa

info(at)loveitvalmennus.com, puh. 045 618 1988

Rekisterin nimi

Tilaajarekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on tiedotussuhteen hoitaminen tilaajan ja Love it Valmennus Oy:n välillä esimerkiksi valmennuksiin, uutiskirjeeseen tai muuhun sisältöön liittyviin tarkoituksiin. Lisäksi tarkoituksena on Love it Valmennus Oy:n tiedotusmateriaalin toimittaminen tilaajille annettujen tietojen perusteella.

Henkilötietojen käsittelyn peruste

Henkilötietojen käsittely perustuu tilaajien antamaan suostumukseen.

Kyseessä olevat henkilötietoryhmät

Henkilöryhmät, joiden tietoja voidaan käsitellä, ovat esimerkiksi verkkovalmennuksen, uutiskirjeen tai muun materiaalin tilanneet tai ostaneet henkilöt, jotka ovat antaneet tietonsa tilaus- tai yhteydenottolomakkeella. Henkilöryhmiin kuuluvat myös valmennuksiin tai muihin tilaisuuksiin osallistuvat asiakkaat ja potentiaaliset asiakkaat, jotka ovat antaneet tietonsa Love it Valmennus Oy:n käyttöön.

Rekisterin tietosisältö

Love it Valmennus Oy:n rekisteriin tallennetaan tarvittaessa seuraavia henkilötietoja:

  • Henkilön nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Osoite

Henkilötietojen vastaanottajat

Henkilötietojen käsittelijänä toimii ainoastaan Love it Valmennus Oy.

Henkilötietojen säilytysaika tai kriteerit säilytysajan määrittämiselle

Tiedot poistetaan rekisteristä tilaajan pyynnöstä tai mahdollisesti tilauksen loppumisen vuoksi. Pyyntö tietojen poistosta tulee lähettää osoitteeseen info(at)loveitvalmennus.com.

Rekisterinpitäjän oikeutettu etu

Tiedotussuhteiden hoitaminen ja ylläpito.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää saada häntä itseään koskevat tiedot sekä oikeus pyytää tietojen oikaisemista tai poistamista. Rekisteröidyllä on oikeus milloin tahansa peruuttaa suostumus henkilötietojen käsittelyyn. Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos hän katsoo, että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan tietosuoja-asetusta.

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilö ilmoittaa itse tiedot omasta aloitteestaan Love it Valmennus Oy:lle.

Henkilötietojen suojaaminen

Rekisteriä ylläpidetään ja suojataan erilaisin teknisin ja organisatorisin toimenpitein. Tietoverkko ja laitteisto on suojattu teknisillä ratkaisuilla, kuten palomuurilla ja salasanasuojauksella. Varmistamme järjestelmien vikasietoisuuden ja tietojen palauttamismahdollisuudet.