TGIF - Love it!

Yksi hektinen viikko takana taas, luojan kiitos on perjantai! TGIF - Love it!On viikonloppu täällä taas, rai rai! Ja henkinen krapula iskee heti sunnuntaina. Viikot vierii, vuodet vierii. Eilinen meni ihan sumussa, toissapäivästä ei tietoakaan. 

3-2-1-STOP! 

On niin helppoa jäädä kiinni vastaaviin ajatuksiin ja toistaa samaa mantraa päivästä toiseen, viikosta toiseen, vuodesta toiseen - kuinka moni huomaamattaan manaa arkeaan alhoon arvaamattomaan. 

3-2-1-STOP!

TGIF - Love it! Luojan kiitos on perjantai, ihan mahtavaa kun on maanantai, torstai on toivoa täynnä ja kyllä me tykätään niistä kaikista muistakin! Seitsemän kertaa ääretön, 7x∞, päiviä täynnä mahdollisuuksia elää täysillä, intohimolla, rakkaudesta ja juuri niin kuin siinä hetkessä kulloinkin parasta on. Havahdutaan yhdessä ja tehdään jokaisesta päivästä elämänmakuinen.

Siinäpä meille tavoitetta - Elämänmakuinen Love it!

Psssst, kurkkaa inspiraatiota Love it Instasta sekä verkkovalmennuksistamme

Love it!

PS. Lainattiin yllä vähän ideaa Mel Robbinsilta. On tieteellisesti tutkittu, miten saat itsesi hereille turtuneista automaatiotilanteista ja saat napattua härkää sarvista ja hetkestä kiinni. 5-4-3-2-1-GO! Tsekkaa lisää vaikkapa täältä.

myös nämä voisivat kiinnostaa sinua.

Tilaa uutiskirje

Love it uutiskirje on sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja johtamisestaTilaa nyt!

Tilaan uutiskirjeen
Hyväksyminen*

ota yhteyttä.

Noora Uitto

+358 45 618 1988

[email protected]

Emilia Rautiainen

+358 40 730 7076

[email protected]

Miten panostan henkilöstööni vaikuttavasti vuoden loppukirissä?