Strategia arkeen taas tarkoittaa sitä, että strategiasta luotu kuva jalostetaan jokaiselle konkreettisiksi tavoitteiksi ja toiminnaksi. 

Strategia arkeen. 3 kirkkainta tähteä.

Strategia arkeen ja aidoiksi teoiksi. Tiesitkö, että monikaan johtoryhmäläinen, saati työntekijä, ei osaa kertoa strategian päälinjoja, teemoja, must-win battleja tai millä nimityksillä näitä missäkin organisaatiossa kutsutaan. Tämä ei ole mikään moite organisaatioille, vaan kertoo oikeastaan ainoastaan sen, että vielä on tekemistä. Nimittäin strategian arkeen saattamisessa sekä kirkkaimpien linjojen kiillottamisessa. 

Strategian laatimiseen käytetään usein hurjastikin aikaa, resursseja ja rahaa. Vielä lanseeraukseenkin saatetaan panostaa reippaasti, mutta sen jälkeen monissa organisaatioissa asia unohtuu arjen turbulenssin keskellä. Paljon erilaisia strategioita lukeneena ymmärtää hyvinkin, miksi näin käy. Ne ovat usein hienoja, jopa upeita, mutta niissä ei ole tartuntapintaa arjen puurtamiseen sekä tekemisen merkitykseen. Organisaation yksi isoimpia motivaattoreita niin tiimi- kuin yksilötasolla kun on juuri merkityksellisyys. 

On tärkeää, että työntekijänä ymmärrän, mikä minun merkitykseni on hissien huoltajana. 

Monesti strategian kanssa käy niin, että lauseet ja sisällöt ovat niin hienoja, että kenenkään muistikapasiteetti ei riitä niitä muistamaan. Monille tuttuun ja tunnettuun Koneen malliin tehdä strategia ymmärrettäväksi on tartuttu onneksi jo useissa organisaatioissa. Esimerkiksi: On tärkeää, että työntekijänä ymmärrän, mikä on minun merkitykseni hissien huoltajana.  

Strategia arkeen taas tarkoittaa sitä, että strategiasta luotu kuva jalostetaan jokaiselle konkreettisiksi tavoitteiksi ja toiminnaksi. Valmennuksessamme tavoitteet puretaan ytimekkäiksi lauseiksi, jotka valmennettavat osaavat valmennuksen jälkeen unissaankin. Sen lisäksi tavoitteet viedään konkreettiseksi tekemiseksi arjessa, mikä näkyy valmennuksen jälkeen kalentereissa sekä kuuluu palavereissa. 

Valmennustyöpaja Strategia arkeen 

Valmennustyöpajassa Strategia arkeen. 3 kirkkainta tähteä. Lähdetään liikkeelle siitä, että ensin pureskellaan organisaatiotasoisesti strategiasta juonnetut tärkeimmät tavoitteet ja tekemiset, sen jälkeen syvennytään eri organisaatiotasolle aina jokaisen työntekijän työpöydälle asti. Strategia jalostetaan osaksi arjen aitoa tekemistä – Niin että se näkyy, kuuluu ja tuntuu arjessa. Jokainen tekijä ymmärtää oman asemansa suhteessa strategisiin teemoihin. Ja työnsä merkityksen osana niiden saavuttamisessa.  

Strategia arkeen on valmennuskokonaisuus, jossa käytetään aikaa nimenomaan strategian jalostamiseksi arkeen arjen aidoksi tekemiseksi koko organisaatiolle sekä yksilötasolla sparraten. Valmennettavat saavat arjen tekemiseen työkalut, keinot sekä merkityksen. Olemme rautaisia strategian, henkilöstön, myynnin, asiakastyöskentelyn ja asiakkuuksien johtamisen ammattilaisia. Meillä on vahva kokemus liiketoimintojen ja myynnin johtamisesta sekä johtoryhmätyöskentelystä. Asiakkaidemme mukaan meillä on tehokas, piristävä ja erilainenkin tapa valmentaa. Käärimme valmennuksissamme hihat yhdessä asiakkaan kanssa ja teemme asioita konkreettisesti eteenpäin, kohti menestystä.  

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinun organisaatiollesi sopiva valmennus.

myös nämä voisivat kiinnostaa sinua.

Tilaa uutiskirje

Love it uutiskirje on sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja johtamisestaTilaa nyt!

Tilaan uutiskirjeen
Hyväksyminen*

ota yhteyttä.

Noora Uitto

+358 45 618 1988

[email protected]

Emilia Rautiainen

+358 40 730 7076

[email protected]

Miten panostan henkilöstööni vaikuttavasti vuoden loppukirissä?