Me pistämme glögipannun kuumaksi ja nautimme joulutauosta alkaen 23.12.2020 ja 4.1.2021 palaamme entistä innokkaampina sorvin ääreen. 2021 tuo varmasti kaikkea mahtavaa tullessaan. Siihen me uskomme ja sen voimalla ja innoittamana me menemme eteenpäin. Tuhannesti kiitos upeille valmennettavillemme, innostaville asiakkaille, luotettaville yhteistyökumppaneille sekä kaikille niille monille mahtaville tyypeille, jotka ovat innoissaan auttaneet meitä! Olemme todella kiitollisia teille.

rohkeutta, uskoa ja intoa vuoteen 2021!

Uskomatonta. Näin se alkaa olla tämä todella erityinen ja mieliin jäävä vuosi 2020 takana ja yllätyksellinen 2021 edessä. Mekään emme säästyneet koronan tuomilta haasteilta ja olemme joutuneet jättämään hyllylle joidenkin unelmiemme edistämistä, mutta toisaalta aikakausi myös pakotti ajattelemaan tekemisiä toisin ja kehittämään toimintoja sekä skenaarioita tulevaisuuteen. Olemmekin tänä vuonna rakentaneet verkovalmennusalustamme valmennuksineen, kirjoittaneet blogiin ja someen muutaman tietokirjan verran ajatuksia, pitäneet kymmeniä webinaareja ja etävalmennuksia sekä sparrauksia ja tavanneet valtavan määrän asiakkaita. 

Tekemämme työ on saavuttanut tavoitteensa, kun olemme saaneet tuotettua teille lukijoille ja erityisesti valmennettavillemme yhdenkään oivalluksen. Ihmisessä itsessään on kaikki viisaus itsensä kehittämiseen ja johtamiseen liittyen ja meidän työmme on kaivaa se esiin. Meidän missiomme on auttaa ihmisiä tavoittamaan unelmansa yksi henkilö ja yksi organisaatio kerrallaan. Unelmansa, eli siis omat strategiansa, olivat ne sitten henkilökohtaisia tai yrityksen strategioita.

Itsensä kehittämistä tarvitaan tulevaisuudessakin. Sitä ei voi koskaan tehdä liikaa ja erään asiakkaamme sanoin ”gurukin voi aina parantaa”.

Toivottavasti myös sinä olet selviytynyt vaikeasta vuodesta kuitenkin hyvin ja muistanut myös itsesi. Olet toivottavasti myös pohdiskellut omia arvojasi suhteessa toimintaympäristöösi, kirkastanut tavoitettasi ja ottanut haltuun uuden arjen. Tämä arki on meille nyt uusi normaali, ainakin jonkin aikaa. Kukaan meistä ei tiedä kauanko se kestää ja mitä tuleva tuo tullessaan ja mitä tästä aikakaudesta jää uudeksi tavaksi toimia. Yhdestä asiasta olemme kuitenkin varmoja: Itsensä kehittämistä tarvitaan tulevaisuudessakin. Sitä ei voi koskaan tehdä liikaa ja erään asiakkaamme sanoin ”gurukin voi aina parantaa”.

Me pistämme glögipannun kuumaksi ja nautimme joulutauosta alkaen 23.12.2020 ja 4.1.2021 palaamme entistä innokkaampina sorvin ääreen. 2021 tuo varmasti kaikkea mahtavaa tullessaan. Siihen me uskomme ja sen voimalla ja innoittamana me menemme eteenpäin.

Tuhannesti kiitos upeille valmennettavillemme, innostaville asiakkaille, luotettaville yhteistyökumppaneille sekä kaikille niille monille mahtaville tyypeille, jotka ovat innoissaan auttaneet meitä! Olemme todella kiitollisia teille ?

Rauhallista joulua ja ennen kaikkea menestystä, rohkeutta, uskoa ja intoa vuoteen 2021!

Love it! Noora & Emilia

PS. Jos haluat kuulla meistä lisää, laita viestiä tai soittele, niin treffataan vaikka videopalaverin merkeissä!

Tavataan vuonna 2021!

Noora Uitto, +358 45 618 1988, [email protected]
Emilia Rautiainen, +358 40 730 7076, [email protected]

Lisätietoja yrityksille ja organisaatioille:
https://loveitvalmennus.com/yrityksille/

Kuka tahansa voi kehittää itseään verkossa:
https://loveitvalmennus.com/verkkovalmennus/

myös nämä voisivat kiinnostaa sinua.

Tilaa uutiskirje

Love it uutiskirje on sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja johtamisestaTilaa nyt!

Tilaan uutiskirjeen
Hyväksyminen*

ota yhteyttä.

Noora Uitto

+358 45 618 1988

[email protected]

Emilia Rautiainen

+358 40 730 7076

[email protected]

Miten panostan henkilöstööni vaikuttavasti vuoden loppukirissä?