ajankohtaista uutisia info

Rastor-instituutti ja
Love it Valmennus Oy yhteistyöhön


Rastor-instituutti ja Love it Valmennus Oy ovat aloittaneet yhteistyön 1.9.2021 alkaen. Yhteistyö sisältää itsensä johtamisen ja kehittämisen valmennuksia Rastor-instituutin asiakkaille. Rastor-instituutti tarjoaa yrityksille osaamisen kehittämisen ohjelmia sekä työllistämis- ja urapalveluita sekä työikäisille aikuisille työelämälähtöisiä kursseja, tutkintoja, koulutusohjelmia ja valmennusta uran eri vaiheisiin. 

Rastor-instituutin asiantuntijoiden kouluttaja- ja valmentajajoukkuetta johtava ja kehittävä Kati Salovaara on aloittanut asiantuntijaverkoston kehittämistyön kolmisen vuotta sitten: “Minulla on ollut ilo saada freesata ja uudistaa valmentajaverkostoa”. Kati uskoo, että nuorissa on tulevaisuus ja nuoremmilla sukupolvilla on paljon uutta ajatusta, myös johtamis- ja kehittämistyöhön. Hän kokee, että Love it Valmennus Oy tuo raikasta otetta asiantuntijaverkoston riveihin sekä uudenlaista näkökulmaa itsensä johtamisen asioihin. 

"On upeaa tehdä yhteistyötä Rastor-instituutin kanssa, jonka asiakaslupaus on tunnistettava muutos - se istuu täydellisesti itsensä johtamisen valmennustemme filosofiaan jatkuvassa arjen muutoksessa ja turbulenssissa. Yhteistyön avulla autamme asiakkaitamme kehittymään entistä paremmiksi organisaatioiden ja itsensä johtajiksi!" iloitsee toimitusjohtaja Noora Uitto. 

Kiinnostaako sinua Love it Valmennuksen strateginen kumppanuus? Pääset tutustumaan henkilöstön kehittämisen palveluihimme tästä. Voit ottaa meihin myös suoraan yhteyttä, niin keskustellaan lisää!


Rastor-instituutti

Rastor-instituutti on suomalainen aikuiskoulutukseen, henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja yritysten liiketoiminnan edistämiseen keskittyvä yritys. Se tarjoaa yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä ja työikäisille aikuisille työelämälähtöistä koulutusta sekä työllistämis- ja urapalveluita uran eri vaiheisiin.

Love it Valmennus Oy

Love it Valmennus on rohkea, intohimoinen ja rehellinen valmennusyritys, joka tuottaa asiakkailleen aitoja tuloksia ja oivalluksia itsensä johtamisen valmennusten avulla. Valmennamme niin ihmiset kuin organisaatiotkin menestykseen. Autamme organisaatioita saavuttamaan tavoitteita, aitoja tuloksia ja iloa bisnekseen.


Lisätietoja:

Love it Valmennus Oy, Noora Uitto, toimitusjohtaja, puh. +358 45 618 1988, noora@loveitvalmennus.com
Rastor-instituutti, Kati Salovaara, asiantuntijaverkoston palvelukoordinaattori, puh. +358 40 905 0747, kati.salovaara@rastorinst.fi

myös nämä voisivat kiinnostaa sinua.

Tilaa uutiskirje

Love it uutiskirje on sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja johtamisestaTilaa nyt!

Tilaan uutiskirjeen
Hyväksyminen*

ota yhteyttä.

Noora Uitto

+358 45 618 1988

noora@loveitvalmennus.com

Emilia Rautiainen

+358 40 730 7076

emilia@loveitvalmennus.com