Onko suunnitteilla puhuja tilaisuuteen, mutta et tiedä mikä inspiroisi? Puheenvuorot voidaan toteuttaa livenä, webinaarina tai tallenteena.

puhuja tilaisuuteen
- inspiraatiota ja motivaatiota arkeen.

Onko suunnitteilla puhuja tilaisuuteen, mutta et tiedä mikä inspiroisi? Oletko miettinyt puheenvuorosta oivalluksia ja potkua organisaatioosi itsensä johtamisen teemoilla? Olisiko kenties motivaatiopuheenvuoron paikka? Kaipaatko puheenvuoroa kokoukseen, tiimipäivään tai henkilöstöpäivään? Puheenvuoromme herättelevät henkilöstöä itsensä johtamisen erilaisilla teemoilla.

Syksyn ja loppuvuoden tilaisuudet lähenevät. Miksi et inspiroisi organisaatiotasi itsensä johtamisen puheenvuorolla?

Ulkopuolinen puhuja tilaisuuteen on mainio keino motivoida, innostaa, kyseenalaistaa, oivalluttaa ja ehkä vähän provosoidakin sopivasti. Parasta on, kun kuulija saa puheenvuoron saattelemana potkun lähteä kehittämään itseään. Puhujina myös haastamme yleisöä. Tuomme valmennuksellista otetta sillä, että puheenvuoro on vuorovaikutteinen. Organisaatiossasi on viisaus - me autamme sen esiin!

Me puhujina

Noora on kolunnut itsensä johtamisen teemaa ja hullaantunut täysin aiheesta jo liki 20 vuotta niin Suomessa kuin ulkomailla.

Emilialla on rautaista kokemusta liiketoimintojen ja myynnin johtamisesta sekä itsensä johtamisen kehittämisestä aidossa elävässä organisaatiossa eri tasoilla mitä mainioin tuloksin.

Haluamme olla asiakkaamme strateginen kumppani niin yksilö- kuin organisaatiotasolla.

Me emme koskaan unohda tekemisen ja lopputuloksen tärkeyttä liiketoiminnoissa, tehtävien nopea toimeenpano on lähellä sydäntämme ja rakastamme muutoksen aiheuttamaa luovaa kaaosta, josta jalostuu useimmiten timantteja!

Mottomme on ILOA bisnekseen! Myös sitä tarvitaan, jotta jengi jaksaa läpi arjen turbulenssin niin vapaalla kuin työpaikalla.

Tämä kaikki näkyy ja kuuluu myös puheenvuoroissamme.

Puhuja tilaisuuteen - ongelma ratkaistu!

Puheenvuorot voidaan toteuttaa avaimet käteen ajatuksella

  • Livenä
  • Webinaarina
  • Tallenteena

Kun etsit tapahtumaasi motivoivaa puhujaa, joka saa joukkosi inspiroitumaan ja aidosti innostumaan, olemme sinua varten. Me ryhdymme tuumasta toimeen ja annamme jokaisessa tilaisuudessa aina konkreettisia vinkkejä heti käyttöön. Vaikuttava puheenvuoro saa yleisön havahtumaan ja oivaltamaan. Tilaisuudet voidaan toteuttaa niin livenä, webinaarina kuin tallenteenakin.

Jos siis olet järjestämässä henkilöstöpäivää, kokousta, kickoffia, yrityksen vuosittaisia juhlia tai vaikka asiakastilaisuutta, mikä olisi mukavampaa kuin ottaa inspiroivaa puhujaa mukaan tilaisuuteen.

Olemme käytettävissäsi yhdessä ja erikseen. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinun tilaisuuteesi paras kokonaisuus!

Nyt siis tuumasta toimeen ja varaa organisaatiollesi tai tiimillesi puheenvuoro tästä: https://loveitvalmennus.com/ota-yhteytta/

Inspiraatiota ja oivalluksia arkeen!
Noora & Emilia

myös nämä voisivat kiinnostaa sinua.

Tilaa uutiskirje

Love it uutiskirje on sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja johtamisestaTilaa nyt!

Tilaan uutiskirjeen
Hyväksyminen*

ota yhteyttä.

Noora Uitto

+358 45 618 1988

[email protected]

Emilia Rautiainen

+358 40 730 7076

[email protected]

Miten panostan henkilöstööni vaikuttavasti vuoden loppukirissä?