Verkkovalmennukset

Paras vuosi

Sinulla on juuri nyt päätöksesi käsissäsi. Olet ainoa, joka elämäsi valintoihin vaikuttaa. Mitä haluat saavuttaa? Millainen ystävä, puoliso, kollega, esimies, lapsi, vanhempi ja unelmiesi saavuttaja haluat olla? Mikä ohjaa sinua valinnoissasi? Oletko pysähtynyt ja miettinyt? Jos et, tee se nyt! Tee tästä paras vuosi!

Itsensä johtaminen on kenties trendikästä, mutta toisaalta myös välttämätöntä nykyajan hektisyydessä. On pakko pystyä tekemään valintoja tai muuten kuljettava valtavirran mukana. Seurauksia itsensä johtamisen puutteesta on paljon ja osa vakaviakin. Valitettavan usein silmiimme osuvat otsikot uupumisesta, kiireestä, arkihaasteista ja yleisesti neuvottomuudesta elämässä. Erityisesti muutosten keskellä on vaikea hallita omaa elämää ja pitää oikea suunta mielessä. Suunta monesti jopa katoaa haasteiden keskellä.

Jokaisella ihmisellä on oma elämä ja oikeus omiin valintoihin. Niin kuin lentokoneessa “auta ensin itseäsi ja sitten vasta muita” myös elämässä. Rakasta itseäsi, jotta voit rakastaa sitä mitä teet. Emme ole niin naivistisia, että uskoisimme rakkauden itseensä poistavan kaikki elämän haasteet, mutta siihen todellakin uskomme, että asenteella ja kiitollisuudella voit merkittävästi vaikuttaa oman elämäsi onnellisuuteen ja omien unelmiesi toteutumiseen.

Meillä on sinulle paljon annettavaa ja apukeinoja. Liity postituslistallemme ja seuraa meitä somessa, niin saat ensimmäisten joukossa parhaat vinkit! Voit myös ilmoittautua mukaan verkkovalmennukseemme tai jos haluat todella panostaa itseesi, lähde mukaan unelmien reissuun Camp Arcticiin. Voit fiilistellä Camp Arcticin maisemia eräoppaamme Jussin insta-tililtä!

Rakasta päätöksiäsi ja ota vastuu elämästäsi, viimeistään nyt. Tämä on paras vuosi 2020 ikinä!


Love it 🖤

Lue myös

Tilaa uutiskirje

Love it uutiskirje on sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja johtamisestaTilaa nyt!

Ota yhteyttä

Noora Uitto

+358 45 618 1988

noora@loveitvalmennus.com

Emilia Rautiainen

+358 40 730 7076

emilia@loveitvalmennus.com