Ota yhteyttä

Kiinnostuitko ja haluat kuulla meistä lisää? Ota yhteyttä: Jätä meille tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.

Me

Noora Uitto

"Olen opiskellut itsensä johtamista jo kauan niin teoriana, eri valmennuksissa kuin urallanikin. Nautin niin työssä kuin arjessa itseni haastamisesta, kehittämisestä ja hihojen käärimisestä. Olen uskaltanut heittäytyä urallani tuntemattomaan. Rakastan oivalluttaa ihmisiä ravistelemaan omat rutiininsa ja uskomuksensa, toteuttaakseen muutoksen. Haastan sinut kehittymään niin kotona kuin duunikuvioissa, mutta myös oppimaan omista virheistä. Silloin voimaantuu, inspiroituu ja saa tilaa luovuudelle, mikä on parasta bensaa tavoitteillesi - unelmiesi elämälle. Suurin intohimoni on auttaa sinua löytämään intohimoinen elämäntapasi! Love it!”

+358 45 618 1988

noora@loveitvalmennus.com

Emilia Virtanen

"Olen aina seurannut intohimojani ja toteuttanut sekä elämässäni että urallani monta pientä ja suurta unelmaa. Ajanhallinta ja sen kautta saavutettava tehokkuus sekä kristallinkirkkaat tavoitteet ovat lempiteemojani. Olen pitkällä urallani liiketoimintojen, myynnin ja asiakaskokemuksen johdossa haastanut niin itseni kuin tiimini ja saanut nauttia niin omista kuin tiimini onnistumisista ja menestyksestä. Matka ei ole ollut aina helppo ja esteetön, mutta se on tuonut vain lisädraivia ja boostia tekemiseen. Intohimoni on auttaa ihmisiä ja organisaatioita tekemään unelmista ja tavoitteista totta. Haluan auttaa myös sinua, Love it!” 

+358 40 730 7076

emilia@loveitvalmennus.com

Ota yhteyttä

Love it Valmennus Oy:n tietosuojaseloste.

Media

Media ja yhteistyöt: info@loveitvalmennus.com

Sosiaalinen media

Yhteystiedot

Love it Valmennus Oy

info@loveitvalmennus.com

+358 45 618 1988

Prinssintie 4 D 37, 00820 Helsinki

Y-tunnus 3086325-3

Ota yhteyttä! Love it!