Orimattilan asunnot tarjosi henkilöstölleen valmennuksen, jossa pääosassa olivat konkreettinen tarkastelu arjen tekemiseen, aidot teot ja tulokset

Orimattilan asunnot
– konkreettista tarkastelua arjen tekemiseen, aidot teot ja tulokset.

Orimattilan Asunnot tarjoaa asiakkailleen koh­tuu­hin­tai­sia ja laa­duk­kai­ta vuok­ra-asun­to­ja ker­ros-, ri­vi- ja pien­ta­lois­ta Orimattilan alueelta. Kiin­teis­tö­kan­taan kuu­luu kaik­kiaan yli 800 huo­neis­toa. Asukkaat ovat Orimattilan asunnoille tärkeitä ja heille halutaankin tarjota turvallinen ja toimiva asuinympäristö sekä toimiva vuorovaikutus ja asiakaspalvelu.  

Suunnittelimme toimitusjohtaja Suvi Tuomalan kanssa Orimattilan Asuntojen henkilöstölle kattavan valmennuskokonaisuuden. Valmennus käynnistyi tavoitteen kirkastamisella aina strategian tasolta jokaisen omalle työpöydälle asti. Seuraavaksi pohdittiin ajanhallintaa niin yksilön kuin koko tiimin kannalta. Mitä pitää kehittää ja mitä pitää säilyttää? 

Orimattilan Asuntojen toimitusjohtaja Suvi Tuomala halusi tarjota konkreettisia keinoja työyhteisölle arkeen siten, että prosessit helpottuvat ja tulokset näkyvät kaikille sidosryhmille.

Valmennuksessa sovittiin pelisäännöt niin loma-ajan työtehtäville kuin seuraaville konkreettisille toimenpiteille arjessa. Valmennus herätti paljon rakentavaa keskustelua ja jatkomahdollisuuksia toiminnan kehittämiselle helposti arjen aherruksen ohessa. 

Orimattilan Asuntojen toimitusjohtaja Suvi Tuomala halusi tarjota konkreettisia keinoja työyhteisölle arkeen siten, että prosessit helpottuvat ja tulokset näkyvät kaikille sidosryhmille. “Valmennuksessa saatiin paljon konkreettisia asioita aikaan, meille jäi myös selkeät jatkokehitysteemat, jotka varmasti viemme arjessa eteenpäin. On mahtavaa, että valmennuksen tulos näkyy varmasti pian myös asiakkaillemme asti.” Suvi iloitsee. 

“Orimattilan Asuntojen tiimi oli todella aktiivinen ja osallistujat uskalsivat hienosti nostaa asioita pöydälle. Varmasti sekä henkilökohtaisten lupausten että koko tiimin lupausten myötä tehtävänkuvat ja prosessit selkeytyvät. Turhia töitä karsittiin ja tekemistä sekä kirkastettiin että järkevöitettiin. Jokaisen tiimin pitäisi tehdä tämä tarkastelu vuosittain.” hehkuttaa Love it Valmennuksen toimitusjohtaja Noora Uitto. 

Orimattilan Asunnot 

Kiinteistö Oy Orimattilan Vuokratalot on Orimattilan kau­pun­gin omis­ta­ma kiin­teis­töyh­tiö. Yhtiö on perustettu vuonna 1991 ja on alallaan Orimattilan alueen suurin.  Kiin­teis­tö­kan­taan kuu­luu kaik­kiaan yli 800 huo­neis­toa. Orimattilan Asunnot tarjoaa asiakkailleen koh­tuu­hin­tai­sia ja laa­duk­kai­ta vuok­ra-asun­to­ja ker­ros-, ri­vi- ja pien­ta­lois­ta Orimattilan alueelta. Lue lisää Orimattilan asunnoista tästä.

Love it Valmennus Oy 

Love it Valmennus tuottaa asiakkailleen aitoja konkreettisia tuloksia ja oivalluksia itsensä johtamisen valmennusten avulla. Muutos on pysyvää, halusimme tai emme. Itsensä johtamisen taidot korostuvat jatkuvassa arjen turbulenssissa. Itsensä johtaminen on johtamisen lajeista tärkein, olit sitten asiantuntija, esihenkilö tai johtaja.  

Lisätietoja: 

Love it Valmennus Oy, Noora Uitto, toimitusjohtaja, puh. +358 45 618 1988, [email protected] 
Orimattilan Asunnot, Suvi Tuomala, toimitusjohtaja, puh. +358 40 414 0142, [email protected]  

myös nämä voisivat kiinnostaa sinua.

Tilaa uutiskirje

Love it uutiskirje on sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja johtamisestaTilaa nyt!

Tilaan uutiskirjeen
Hyväksyminen*

ota yhteyttä.

Noora Uitto

+358 45 618 1988

[email protected]

Emilia Rautiainen

+358 40 730 7076

[email protected]

Miten panostan henkilöstööni vaikuttavasti vuoden loppukirissä?