asenne = menestys?

Tällä hetkellä mediassa keskustelaan tavallista enemmän itsensä kehittämisestä ja johtamisesta. On erilaisia lähestymistapoja sekä mielipiteitä laidasta laitaan. Erityisen paljon puhuttaa asenne, elämään suhtautuminen, sekä menestys ja unelmat siihen yhdistettynä. Onko menestys vain asennetta ja asennekysymys? Voiko unelmat saavuttaa, jos asenne vain on kunnossa? Voiko menestyä ilman oikeanlaista asennetta? Miten asenteella määrätään elämän suuntaa? Onko tuurilla merkitystä?

Mekin olemme kirjoittaneet ja somettaneet paljon sekä asenteesta että menestyksestä. Asenne ja menestys kuuluvat Love itin avainsanoihin. Olemme valmentajina kohdanneet elämässä paljon menestystä, mutta myös lunta on tullut tupaan ihan kunnolla, niin siviilissä kuin työpaikallakin. Vastoinkäymisten kohdatessa olemme kuitenkin nousseet ylös, karistaneet pölyt ja lähteneet aina selkä suorana eteenpäin.

Rankan vastoinkäymisen jälkeen voima lähteä kohti unelmia onkin entistä kovempi.

Jos perheeseen kohdistuu surua, joku sairastuu parantumattomaan sairauteen, kohdataan konkursseja tai työttömyyttä, usko asenteeseen ja unelmiin on koetuksella. Aivan. Tälläiset elämäntapahtumat eivät useimmiten ole meidän käsissämme, mutta se miten asioista selviydymme todellakin on! Valitettavan usein vasta kovat vastoinkäymiset herättävät ja pysäyttävät ihmisen miettimään omia arvojaan ja unelmiaan. Rankan vastoinkäymisen jälkeen voima lähteä kohti unelmiaan onkin entistä kovempi.

On myös ihmisiä, jotka vastoinkäymisiä kohdatessaan vaipuvat syviin vesiin. Joku ei pääse välttämättä eteenpäin koko elämänsä aikana, kun toinen, kierittyään hetken itsesäälissä, lähtee taas tulta päin. Nämä ovat äärilaitaesimerkkejä, mutta siihen välille mahtuu paljon erilaisia kohtaloita.

Menestys. Mitä se oikeastaan on?

Mitä se menestys sitten oikeastaan tarkoittaa? Sekin herättää paljon tuntemuksia puolesta ja vastaan. Moni ymmärtää menestyksen vain yritysmaailman kautta "isojen pomojen" juttuna ja toiset taas urheilumaailman huipulta. Jotkut ajattelevat menestyksen olevan sitä, että saat koulutyöstä hyväksytyn tai opit uuden asian. Me ajattelemme menestyksen niin, että tavoitat sen, mitä eniten toivot. Toive (tavoite) toki täytyy oppia ensin tunnistamaan ja järkiperäistämään. Järkiperäistämisellä tarkoitamme toiveen kirkastamista tavoitteeksi, hiomista timantiksi.

Onko asenne sitten yhtä kuin menestys? Tiedostamme ihmisten erilaiset lähtökohdat elämässä sekä haastavat elämänkäänteet, emmekä suinkaan vähättele niitä. Mutta kyllä, me pysymme kuitenkin kannassamme. Jos sinulla on asenne kunnossa, todellinen halu ja tahtotila, keinot ja menestys löytyvät kyllä!

Love it!

PS. Emilia kirjoitteli joku aika sitten omaan blogiinsa positiivisesta ajattelusta ja asenteesta. Käy kurkkaamassa tästä!

PPS. Tilaa uutiskirjeemme!

myös nämä voisivat kiinnostaa sinua.

Tilaa uutiskirje

Love it uutiskirje on sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja johtamisestaTilaa nyt!

Tilaan uutiskirjeen
Hyväksyminen*

ota yhteyttä.

Noora Uitto

+358 45 618 1988

[email protected]

Emilia Rautiainen

+358 40 730 7076

[email protected]

Miten panostan henkilöstööni vaikuttavasti vuoden loppukirissä?