Menestyskierre taas auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi aina uudelleen. Se on menestyksen rutiini. Tämän lisäksi osaat nauttia niin matkastasi kuin tavoitteen saavuttamisestakin. Se jos mikä vahvistaa menestyskierrettäsi entisestään!
Itsensä johtaminen

Menestyskierre varmistaa jatkuvan menestyksesi -menesty siis ihan jokainen päivä

Menestyskierre on suorastaan mahtava sana, vaikka itse sanommekin. Me emme epäröi tuulettaa ja jakaa onnistumisia, menestystä! Ja me haluamme tietysti, että sinäkin pääset osaksi menestyskierrettä. Olemme Love itissa lanseeranneet ideologiamme menestysjohtamisen, joka esitetään menestysprosessin muodossa. Love itissa muutosprosessi on menestysprosessi. Me pidämme ajatuksesta pitää lopputulos, menestys, ennemmin kirkkaana mielessä kuin varsinainen jatkuva muutos. Vaikka sitähän menestys on, muutoksen hallintaa ja uusien rutiinien luomista sekä ennen kaikkea asennetta!

Menestysprosessissa keskitymme tavoitteiden saavuttamiseen ja niiden todeksi elämiseen menestyksekkäästi! Prosessi on eräänlainen strategia eli rutiini, jonka avulla saavutat menestystä. Strategiasi on viedä tekemistäsi eteenpäin johdonmukaisesti, käyttäen hyödyksesi luomamme käytännön työkalua menestyssuunnitelmaa niin, että saavutat koko ajan uusia pieniä askeleita menestysmatkallasi. Niistä oppimalla ja johdonmukaisesti itseäsi kehittämällä saat itsellesi aikaan menestyskierteen! 

Menestyskierteen ytimessä on siis itsesi kehittäminen ja johtaminen. Vahvistat järjestelmällisesti osaamistasi ja vahvuuksiasi. Osaat pukea sanoiksi sen, mihin kaipaat apua ja lisäoppia ja sen myötä myös saat apua toisilta. Opit menestysprosessin kaavan menestyssuunnitelman avulla, jolla:

  1. määrität tavoitteesi,
  2. sitoudut ja motivoidut sen saavuttamiseen ja menestymiseen,
  3. valjastat asenteesi niin, että osaat torpata vastoinkäymiset,
  4. mittaat ja seuraat edistymistäsi ja
  5. tunnistat, kun pääset menestyspolullasi eteenpäin ja osaat myös juhlistaa pieniäkin onnistumisiasi ja aikaansaannoksiasi.

Menestyskierre; unelmat todeksi, ihan oikeasti!

Moni haaveilee elävänsä unelmaelämää ja saavuttavansa tavoitteensa. Monet tästä haaveilevasta joukosta lähtevät innoissaan tavoittelemaankin unelmiansa. Jokunen pääsee maaliin kerran, mutta vain harvat varmistavat uusien tavoitteiden saavuttamisen kerta toisensa jälkeen, miksi näin? Miksi niin moni kadottaa fokuksensa matkalla. Meillä on tähän yksinkertainen vastaus. Tarkan menestyssuunnitelman noudattaminen ja menestyskierteen puuttuminen tyssää näiden innokkaiden unelmoijien matkan. Menestyssuunnitelma on sitoutumista tavoitteeseen ja seuraavaan tavoitteeseen. Menestyskierre taas auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi aina uudelleen. Se on menestyksen rutiini. Tämän lisäksi osaat nauttia niin matkastasi kuin tavoitteen saavuttamisestakin. Se jos mikä vahvistaa menestyskierrettäsi entisestään!    

Menestyskierre on siis sitä, että 

  1. hahmotat menestysprosessisi,
  2. luot itsellesi menestyssuunnitelman,  
  3. saavutat isoja ja pieniä tavoitteita ja unelmia,
  4. voimaannut ja opit saavuttamistasi onnistumisista ja 
  5. monistat menestysprosessisi uusiin projekteihin.

Menestys!
menestysjohtaminen©
menestysprosessi©
menestyssuunnitelma©
menestyskierre©

No siinä on menestystä kerrakseen! Varmista oma menestyskierre ja aloita se heti tänään!