Love itin menestysjohtaminen© Menestyssuunnitelma©, menestysprosessi© ja menestyskierre©

menestysjohtaminen©
menestyksen täydellinen kaava,
kuinka menestyt varmasti?

Menestysjohtaminen. Mitä jos kerromme sinulle, että sinäkin voit menestyä? Pallotellaanpa ensin ajatusta hiukan. Miksi yritys perustetaan? Intohimosta tekemiseen, ongelman ratkaisemiseksi, tuottojen kerryttämiseksi ja jotta voi nauttia menestyksestä? Miksi henkilökohtaisia tavoitteita asetetaan? Intohimosta tekemiseen, ongelman ratkaisemiseksi, mielihyvän kasvattamiseksi ja jotta voi nauttia menestyksestä?

Parhaassa tapauksessa henkilökohtainen menestys ja yrityksen menestys menevät käsi kädessä: Yrityksesi, oli se oma tai työnantajasi, ja duuni, jota teet, saavuttavat menestystä, glooriaa, mainetta, mitä ikinä menestys kussakin tapauksessa onkaan. Kun menestyksen määritelmät kohtaavat, syntyy lyömätön win-win -tilanne, jossa menestyskierrettä© ei voi pysäyttää mikään!

Kuulostaa mahtavalta tarinalta, legendalta, joka tapahtuu vain harvoille ja valituille. Entä mitä jos kerromme sinulle, ettei se olekaan niin, että vain harvat ja valitut menestyvät kuin taikaiskusta? Mitä jos kerromme sinulle, että sinäkin voit menestyä? Kyse on yksinkertaisesta menestysjohtamisen kaavasta. Totta kai kaavan toteutus on käytännössä pitkä ja monisyinen, mutta paperilla perusperiaate - menestysprosessi© - on aina sama, oli kyse pienemmästä tai isommasta menestystarinasta. 

Olemme antaneet Love itissa tälle menestyksen kaavalle nimen: Menestysjohtaminen! 

Kerromme menestyksen salaisuuden sinulle avoimesti tässä ja nyt: Teet vakaan päätöksen menestyä, tsekkaat että asenteesi on voittajamoodissa, perustelet ja kirkastat menestystavoitteesi niin tuntuvasti, ettet voi enää olla päivääkään tavoittelematta määrittelemääsi menestystä. Pääset tekemisen imuun tarttumalla haasteeseesi ja motivoidut löytämällä keinot edistyä kerta toisensa jälkeen ruokkimalla vahvuuksiasi. Toistat onnistumisen pieniä askeleita ja torppaat vastaantulevat esteet rakentavasti ja eteenpäin vievästi. Omaksut uudet toimintatavat ja ajatusmallit ja olet valmis muutokseen. Et kavahda vastoinkäymisiä!

Teet pienistä menestysaskelista itsellesi menestysrutiinin - menestyssuunnitelman© - mittaat etenemistäsi jatkuvasti ja tekemisistäsi oppimalla ja onnistumisiasi toistamalla pääset maaliin kerta toisensa jälkeen. Pääset menestyskierteeseen© ja saavutat isoja ja pieniä tavoitteitasi kuin magneetti! Se ei varmasti tule olemaan helppoa, mutkia tulee matkaan takuulla, mutta huolehtimalla itsesi ja organisaatiosi johdonmukaisesta menestysjohtamisesta tulet kokemaan menestystä vääjämättä!

Menestysjohtaminen - Love itin itsensä johtamisen malli, jolla saavutat menestyksen varmasti. Menestysjohtamisen alakäsitteet ovat menestyssuunnitelma, menestysprosessi ja menestyskierre.

Menestysjohtamisen yksi kriittinen kulmakivi on ajanhallinta, oli kyse omasta, tiimin, organisaation tai yrityksen ajanhallinnasta. Oman kalenterin herruus on ehdoton menestysmoottori. Laitat tavoitteesi, prioriteettisi ja tehtävälistasi ajantasalle. Peilaamalla niitä todelliseen ajankäyttöösi ymmärrät, mitä tuli tehtyä: First things first - valitset tekemisesi prioriteettisi ja tavoitteesi edellä ja jätät puuhastelun minimiin. Ymmärrät, mihin käytät aikaasi päivittäin eniten, jolloin pääset jyvälle siitä, mihin sinun todellisuudessa täytyy keskittää voimavarasi, jotta varmistat menestyksesi. 

Verkostoista voimaa.

Menestys ja ajanhallinta eivät suinkaan ole sooloprojekteja, vaikkakin menestysjohtaminen alkaa ensisijaisesti aina omasta tontista ja omien toimintatapojen ja rutiinien kuntoon laittamisesta. Menestys on kuitenkin makeinta, kun jaat sen jo matkalla maaliin toisten kanssa. Kun hyvässä imussa tekevät ihmiset pääsevät yhdessä samaan tekemisen vauhtiin, menestyksen saavuttamisen todennäköisyydet kasvavat entisestään. Älä siis pidä menestyspolkuasi vakan alla. Yksinäisenä sutena et nauti yhtä paljon. Onneksi ihmiset haluavat päästä osalliseksi positiiviseen pöhinään auttamaan hyvällä meiningillä toimivaa menestyjää. Jakamalla parhaat käytäntösi ja oppimalla myös toisilta onnistumisesi ja menestyksesi tuntuu vieläkin makeammalta!

Jakamisen ilo auttaa toisestakin näkökulmasta. Mitä enemmän tavoitteesi saavuttamisesta puhut ja kommunikoit, sitä enemmän prosessoit tavoitteen saavuttamista etukäteen mielessäsi. Näet jo etukäteen itsesi elämässä uutta identiteettiäsi ja unelmaelämääsi todeksi. Vahvistat tekemistäsi myös mielikuvin, mikä helpottaa polun toteuttamista. Osaat varmasti nauttia niin matkasta kuin tavoitteen saavuttamisen jälkeisestä uudesta arjesta, sekä uusien tavoitteiden asettamisesta.  

Menestysjohtamisen kulmakivet ovatkin henkilökohtaisten toimintatapojen tsekkaus, avun pyytäminen ja antaminen, pientenkin saavutusten mittarointi, tunnistaminen ja juhlistaminen menestyssunnitelman avulla sekä menestyksen monistaminen menestyskierteeksi!

Menestysjohtaminen - Love it!

Kiinnostuitko ja haluat kuulla lisää? Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

myös nämä voisivat kiinnostaa sinua.

Tilaa uutiskirje

Love it uutiskirje on sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja johtamisestaTilaa nyt!

Tilaan uutiskirjeen
Hyväksyminen*

ota yhteyttä.

Noora Uitto

+358 45 618 1988

[email protected]

Emilia Rautiainen

+358 40 730 7076

[email protected]

Miten panostan henkilöstööni vaikuttavasti vuoden loppukirissä?