Love it Valmennus

Kelpaisiko oikopolku menestykseen?

Kehittämämme Menestysjohtamisen menetelmän avulla voit ottaa jopa 5 vuoden harppauksen urallasi 7 viikon valmennuksen avulla.

Menestys! -verkkovalmennuksessa opit luomaan itsellesi konkreettisen menestyssuunnitelman, henkilökohtaisen strategiasi, joka auttaa sua etenemään kohti uraunelmaasi.

Klikkaa itsesi mukaan menestyskierteeseen!

Kuinka kauan olet haaveillut uramenestyksestä ilman, että olet selkeästi edistänyt asiaa?

Oletko sinäkin haaveillut alanvaihdosta, paremmasta palkasta tai siitä, että oppisit hyödyntämään tehokkaammin vahvuuksia urallasi?

Vai onko unelmissasi ollut luoda menestyvä yritystoiminta, jossa pääset tekemään asioita, joita rakastat?

Se juuri sun näköisesi menestys on pyörinyt mielessäsi jo kuukausia tai jopa vuosia, mutta et vielä ole onnistunut tekemään unelmistasi totta.

Saatat olla jossakin seuraavista tilanteista...

Jos tunnistit itsesi, niin nyt on VIHDOINKIN sinun mahdollisuutesi pistää tavoite maaliin ja menestyä.  

Vaikka kilpailu työelämässä on kovaa erityisesti näinä aikoina, menestyminen on mahdollista, kun tiedät miten sinun kannattaa toimia pysyäksesi muiden edellä. 

Palauta mieleesi villein uraunelmasi, jonka haluaisit toteutuvan.

Miltä tuntuisi, jos voisit jo tänään aloittaa etenemisen unelmaasi kohti ja välttää yleisimmät sudenkuopat?

Ihan liian useat jättävät uraunelmansa toteuttamatta, koska eivät tiedä miten lähtisivät liikkeelle tai kompastuvat ensimmäisiin esteisiin.

Menestyminen voi olla haastavaa, mutta sen ei tarvitse olla sellaista sulle.

Tule mukaan menestyjien jengiin:

Menestys! -verkkovalmennus

Menestys! -verkkovalmennuksessa opit tehokkaan Menestysjohtaminen© -menetelmän, jonka avulla etenet hallitusti kohti omannäköistäsi menestystä ja vältät tekemästä yleisimpiä virheitä.

Menestysjohtaminen©-menetelmän mukaisesti opit myös, mitä ovat menestysprosessi©menestyskierre© sekä menestyssuunnitelma©.

Menestyssuunnitelma© on konkreettinen työkalu, joka toimii karttanasi menestysmatkallasi.

Työkalu pohjautuu neljään menestyksen tukijalkaan:

Menestys! -valmennuksessa...

Verkkovalmennus sisältää seuraavat 6 vaihetta:

Askel 1: Päätös & Tahtotila

Ensimmäisessä askeleessa opit Menestysjohtamisen menetelmän, joka on edellytys minkä tahansa uratavoitteen saavuttamiseksi. 

Lisäksi näytämme sinulle, miten onnistut tekemään pitävän päätöksen, ettei matkasi kohti unelmaasi varmasti jää puolitiehen.

Askel 2: Arvot, vahvuudet ja kehitysalueet voimavaroiksi

Toisessa askeleessa tunnistat omat arvosi, jotka toimivat menestyssuunnitelmasi peruskalliona. Opit myös tunnistamaan taitojasi ja vahvuuksiasi ja käännät kehitysalueesi voimavaroiksesi

Askel 3: Juurisyyt & Kirkas tavoite

Kolmannessa askeleessa opit kartoittamaan nykytilanteesi, jotta näet, mistä lähdet liikkeelle.

Sun on aika heittäytyä unelmoimaan. Kirkastat tavoitteesi ja löydät menestyksellesi selkeän suunnan.

Opit määrittelemään suunnallesi tarkat juurisyyt ja perustelut, jotka auttavat varmistamaan sen, että olet matkalla kohti sitä, mitä sä todella haluat.

Askel 4: Motivaatio & Asenne

Mitä tehdä, jos motivaatio on hukassa? Motivaatio voi olla hukassa, vaikka kyse olisi ponnisteluista unelmiemme eteen. Tässä askeleessa opit, miten onnistut löytämään motivaation vaikeilla hetkillä ja pitämään sitä yllä.

Opit myös virittämään mielentilasi niin, että se ei rajoita sua menestymästä. Saat tietää, mitkä asiat estävät sua uskaltamasta ja uskomasta itseesi, ja opit irrottautumaan niistä.

Askel 5: Esteiden torppaus

Viidennessä askeleessa opit torppaamaan tiellesi tulevat esteet. Opit tietämään, millaisia esteitä tiellesi voi tulla, valmistaudut niihin ja kun este jossain vaiheessa tulee tiellesi, sä tiedät, mitä sun tulee tehdä.

Näin et luisu takaisin vanhoihin tapoihisi ja säästät rutkasti aikaa, joka sinulta kuluisi asioiden selvittelyyn, ellet tietäisi tässä askeleessa oppimiasi keinoja.

Askel 6: Menestys!

Kuudennessa askeleessa opit, miten seuraat omaa kehitystäsi, jotta huomaat ja muistaat juhlia edistystä, jonka olet saavuttanut.

Opit myös sen miten rakennat ympärillesi verkoston, joka tukee sua menestysmatkallasi ja nopeuttaa etenemistäsi. Opit löytämään ihmisiä, jotka ovat valmiita auttamaan sinua eteenpäin ja joilta voit aina kysyä apua.

Askel 7: Menestyssuunnitelma©

Viimeisessä vaiheessa luot itsellesi Menestyssuunnitelman©, joka tiivistää kaiken oppimasi selkeäksi työkaluksi, joka ohjaa sinua eteenpäin ja johon voit helposti palata.

Menestyssuunnitelman avulla varmistat, että etenet menestyspolullasi etkä eksy matkalla väärään suuntaan.

Oletko siis valmis menestymään?

Tulemalla mukaan saat kaiken tämän:

#1Valmennusryhmän tuki ja sparraustuokiot

Et ole koskaan yksin menestysprosessia© eteenpäin viedessäsi. Löydät oman verkoston, jotka puhuvat kanssasi samaa menestyksen kieltä. Love it -jengin yhteisissä sparraustuokioissa jaetaan parhaat kokemukset edelleen.

#2: Työkirja

Koko valmennuksen ajan apunasi on työkirja, joka etenee valmennuksen kanssa samassa tahdissa ja seuraa menestysprosessia©.

#3: Menetelmänä menestysjohtaminen©

Saat tietää (ja tietysti käyttöösi), mitä tarkoittaa Love itin

menestysprosessi©,

menestyskierre© sekä

menestyssuunnitelma©.

Näitä menetelmiä et saa mistään muualta!

#4: Valmentajien sparraus


Saat aina apua valmentajilta, oli haasteesi suuri tai pieni. Kaikki vuosien kokemuksemme on käytössäsi. Meidän intohimomme on saada sinut menestymään!

#5: Valmennusalusta


Monipuolinen valmennusalusta kaikkine materiaaleineen ja videoineen on käytössäsi milloin ikinä haluat itseesi panostaa. Sitä ei ole sidottu aikaan, paikkaan tai laitteisiin.

#6: Vuoden käyttöoikeus


Moninkertaistat mahdollisuutesi menestyä, kun kertaat jo oppimaasi, omaksut aina uusia näkökulmia menestyspolullesi ja monistat onnistumisiasi oppimasi menetelmän avulla menestyskierteeksi

Mukaan tuleminen on täysin riskitöntä, sillä saat 100% rahat takaisin -takuun

Tiedämme, että valmennuksessa opettamamme menetelmät ovat toimivia ja tulet varmasti saavuttamaan niiden avulla tuloksia. Siksi uskallamme myöntää Menestys -verkkovalmennukselle täyden tyytyväisyystakuun.

Jos siis et usko onnistuvasi saavuttamaan valmennuksemme avulla lupaamiamme tuloksia, voit pyytää rahasi takaisin 30 päivän sisällä ostoksestasi. 

Me olemme Emilia ja Noora, Love it Valmennuksen perustajat.

Menestys! -valmennuksessa meidän tavoitteemme on auttaa sua saavuttamaan unelmasi omannäköisestä menestyksestä.

Tiedämme, että menestyminen voi olla haastavaa, mutta oikeilla menetelmillä täysin mahdollista. Siksi olemme kehittäneet Menestysjohtaminen -menetelmän, johon olemme koonneet kaikkein toimivimmat itsensä johtamisen keinot sinun avuksesi.

Samoja keinoja hyödyntäen olemme rakentaneet myös itsellemme unelmien työpaikan Love it Valmennuksessa sekä saavuttaneet aiemmin urallamme haastavia ja mielenkiintoisia asemia työelämässä.

Haluamme, että myös sä pystyt saavuttamaan villeimmätkin ura-unelmasi. Love it!

Näitä meiltä kysytään usein

Valmennus kestää noin kuusi viikkoa tilanteestasi riippuen, mutta kaikki materiaali on käytössäsi vuoden ajan ostamisesta. Ei siis huolta! Ehdit hyvin syventää oppejasi menestysmatkasi varrella!

Ymmärrämme sinua täysin, mutta mietihän, onko hinta paljon menestyksestäsi? Kertasummana ajateltuna hinta kuulostaa kovalta, mutta ajattelepa, jos jätät vaikka muutaman vaatehankinnan, ravintolaillallisen, aurinkolasit tai golfmailan ostamatta. Se on säästetty siinä. Kun hyödynnät materiaalia koko vuoden, hintakaan ei ole kuin 0,55€ päivälle!

Ja todellakin, voit maksaa valmennuksen myös osissa!

Valmennus on tarkoitettu käytäväksi askel kerrallaan. Kaikilla valmennettavillamme on kuitenkin oma tahtinsa ja tapansa edetä. Haluamme mahdollistaa jokaiselle sopivan valmennusrytmin oli se sitten kuusi viikkoa tai kuukautta.

Ensinnäkin sinun kannaltasi on mahtavaa, että meitä on kaksi. Sinulla varmasti arvomaailma ja ajatukset synkkaavat, jos ei molempien niin, ainakin toisen kanssa.

Meillä on yhteensä huikeat saavutukset menestymisestä ja onnistumisista erilaisissa ja isoissakin organisaatioissa. Verkostomme kattavat merkittävän määrän monen eri alan osaajia, asiantuntijoita, suunnannäyttäjiä ja johtajia.

Olemme itse kehittäneet Love itin menestysprosessin©. Olemme kokeneet menestyksen saavuttamisen kantapään kautta. Prosessi on viritetty huippuunsa. Sinun ei tarvitse kokea karikoita, vaan saat suoraan menetelmän sekä kaikki meidän opit käyttöösi! Me 🖤 Menestys!

Kyllä. Valmennuksen voi vähentää verotuksessa, joko työnantajasi, yrityksesi tai sinä itse.

Mistä tiedät, onko tämä valmennus sopiva just sulle?

Tämä verkkovalmennus ei ole sopiva sulle, jos haluat yksin raivata tiesi menestykseen eikä sua haittaa, vaikka siinä kestäisikin vuosia.

Jos sen sijaan haluat todella kääriä hihat ja saavuttaa menestyksesi tavallista nopeammin sekä välttää tyypilliset karikot, sun kannattaa ehdottomasti tulla mukaan.

Pääset samalla mukaan Love itin Menestysjengiin etkä ole menestysmatkallasi yksin.

Oikotie menestykseen on vain yhden klikkauksen päässä!