maailma muuttuu - onks mun pakko?

Mihin tämä maailma oikein on menossa? Mikä minun roolini on isossa kuvassa, mikä on minun elämäntehtäväni? Kuinka eläisin joka päivä kuin se olisi viimeiseni? Mitä haluan elämältäni saavuttaa? Mikä merkitys tällä elämällä minulle oikein on? Näitä kysymyksiä meistä jokainen pohtii vuorollaan - tänä ikimuistoisena keväänä varmasti tavallista enemmän. Itsensä kehittäminen auttaa muuttuvassa maailmassa.

Välillä valtaa itsensä kehittämisen hiprakka: on tullut ajateltua asioita paljon ja omista oivalluksista ja uusista työkaluista arjessa saattaa tehdä mieli kailottaa koko maailmalle. Niin elämän aalloissa kuin itsensä kehittämisessäkin laskeudutaan välillä aallon harjalta myös aallon pohjalle: myös itsetutkiskelu saattaa nostaa esiin ennen tiedostamattomia, syvälläkin olevia kipupisteitä päivän valoon.

Itsensä kehittäminen on jatkumo. Oivallamme yhden asian nyt, toisen asian vasta vuosien päästä. Ihmisen muisti on huono: ehdimme unohtaa jo jonkin oivalluksen ja löydämme sen taas uudelleen myöhemmin. Me muutumme, tai vaikka tuntuisikin siltä, ettei itse ole muuttunut yhtään, maailma ympärillämme muuttuu ja eri asiat resonoivat meille eri elämänvaiheissamme.  

Kaikkea ei voi omaksua kerralla, olipa kyse vaikkapa uuden etäkokoustavan sisäistämisestä, tai esimerkiksi kotona työskennellessä työajanhallinnan löytämisestä tai kenties kiperissä valintatilanteissa päätöksenteosta tavoitteensa puolesta. Itsensä kehittäminen ja johtaminen vaatii kurinalaista työtä. Parasta on kuitenkin se, että voit kehittää helposti taitojasi jokainen päivä. Huomaamattasi olet pian itsensä kehittämisen mestari!

Muista olla itsellesi armollinen. Anna itsellesi aikaa, usko toistojen voimaan. Muista, että joukossa timanttius tiivistyy! Uskalla kertoa kasvun paikoistasi muille; Heillä varmasti on samankaltaisia kokemuksia ja voit saada apua ja tukea yllättäviltäkin henkilöiltä, kun vain uskallat kertoa asiasi ääneen. Aloita parhaasta ystävästä, kerro se äidille, naapurille ja jaa se somessa. Olemme loppujen lopuksi kaikki samassa veneessä näillä maailman merillä.   

Maailma ympärillämme muuttuu juuri radikaalisti ja kovaa vauhtia. Sitä suuremmalla syyllä, panosta itseesi ja päätä kehittää itseäsi tietoisesti, ajan kanssa. Lupaamme, että sinnikkyytesi ja sisukas työsi itsesi ja unelmiesi eteen palkitsee kyllä.

Love it!

Pssst! Kiinnostaako itsensä kehittäminen? Tutustu vielä lopuksi verkkovalmennuksiimme tästä!

myös nämä voisivat kiinnostaa sinua.

Tilaa uutiskirje

Love it uutiskirje on sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja johtamisestaTilaa nyt!

Tilaan uutiskirjeen
Hyväksyminen*

ota yhteyttä.

Noora Uitto

+358 45 618 1988

[email protected]

Emilia Rautiainen

+358 40 730 7076

[email protected]

Miten panostan henkilöstööni vaikuttavasti vuoden loppukirissä?