Laurea-ammattikorkeakoulu tilasi meiltä strategiatyöpajan, jossa tavoitteet kirkastettiin strategian tasolta arkeen. Suunnittelimme Laurean koulutuksen ohjauksen ja opetuksen kehittämisen tuen johtotiimin kanssa strategiatyöpajan Laurean koulutuksen palveluista vastaaville tiimeille. Työpajan aiheena oli kirkastaa strateginen tekeminen arjessa. Tavoitteet kirkastettiin aina Laurea-tasolta jokaiseen tiimiin ja edelleen jokaiselle jäsenelle henkilökohtaiseksi.

Laurea-ammattikorkeakoulu
työpaja: strategia arkeen.
3 kirkkainta tähteä.

Laurea-ammattikorkeakoulu on yksi maan tunnetuimmista ja johtavista ammattikorkeakouluista. Laurea, kuten monet muutkin toimijat, joutuvat kiristämään nyörejä säilyttäen kuitenkin totutun korkean laatutason opiskelijoille. Laurean tahtotila on olla vuonna 2030 työelämäosaamisen ja elinvoiman kansainvälinen kehittäjä Uudellamaalla.  

Suunnittelimme Laurean koulutuksen ohjauksen ja opetuksen kehittämisen tuen johtotiimin kanssa strategiatyöpajan Laurean koulutuksen palveluista vastaaville tiimeille. Työpajan aiheena oli kirkastaa strateginen tekeminen arjessa. Tavoitteet kirkastettiin aina Laurea-tasolta jokaiseen tiimiin ja edelleen jokaiselle jäsenelle henkilökohtaiseksi. 

Tehokkaassa työpajassa saatiin paljon aikaiseksi. Päivä aloitettiin rehtori Jouni Kosken sekä vararehtori Katri Ojasalon puheilla. Työpaja aloitettiin Laurea-tason strategisella ajattelulla ja mahdollisuuksien kartoittamisella. Seuraavaksi siirryttiin tiimin konkreettisiin arjen tavoitteisiin, jonka jälkeen ne johdettiin jokaisen tiimin jäsenen työpöydälle. Kotiläksyjäkin tuli, jotta tavoitteet todella toteutuvat arjessa. 

“Emilia ja Noora fasilitoivat meille upean päivän, jonka viesti varmasti syvenee vielä arjen tekemisessä. Huikea lopputulos tehokkaasta työpajasta!” iloitsee vararehtori Katri Ojasalo sekä johtaja, ohjaus ja opiskeluhyvinvointi, Pauliina Nurkka.  

“Upea päivä Laureassa. Mahtava heittäytyvä tiimi. Ajatuksia ja ideoita tuli enemmän kuin ikinä osasimme odottaa. Uskomme, että tästä varmasti jalostuu paljon asioita arjen tekemiseen. Perästä kuuluu!” summaa Love it Valmennuksen Emilia Rautiainen. 

Työkalupakistamme löytyy Strategia arkeen -valmennuskokonaisuus, jossa käytetään aikaa nimenomaan strategian jalostamiseksi arkeen arjen aidoksi tekemiseksi koko organisaatiolle sekä yksilötasolla sparraten. Olemme rautaisia strategian, henkilöstön, myynnin, asiakastyöskentelyn ja asiakkuuksien johtamisen ammattilaisia. Meillä on vahva kokemus liiketoimintojen ja myynnin johtamisesta sekä johtoryhmätyöskentelystä. Asiakkaidemme mukaan meillä on tehokas, piristävä ja erilainenkin tapa valmentaa. Käärimme valmennuksissamme hihat ja teemme asioita konkreettisesti eteenpäin.  

Laurea-ammattikorkeakoulu 

Laurea-ammattikorkeakoulu on kuudella kampuksella Uudellamaalla toimiva ammattikorkeakoulu. Yhteisöön kuuluu noin 8100 opiskelijaa, 600 henkilökunnan jäsentä sekä yli 30 000 alumnia. Laurean tahtotila on olla vuonna 2030 työelämäosaamisen ja elinvoiman kansainvälinen kehittäjä Uudellamaalla. 

Love it Valmennus Oy 

Love it Valmennus tuottaa asiakkailleen aitoja konkreettisia tuloksia ja oivalluksia itsensä johtamisen valmennusten avulla. Muutos on pysyvää, halusimme tai emme. Itsensä johtamisen taidot korostuvat jatkuvassa arjen turbulenssissa. Itsensä johtaminen on johtamisen lajeista tärkein, olit sitten asiantuntija, esihenkilö tai johtaja. 

Lisätietoja: 

Love it Valmennus Oy, Noora Uitto, toimitusjohtaja, p. +358 45 618 1988, [email protected] 
Laurea-ammattikorkeakoulu, Katri Ojasalo, vararehtori, p. (09) 8868 7456, [email protected] 
Laurea-ammattikorkeakoulu, Pauliina Nurkka, johtaja, p. (09) 8868 7885, [email protected] 

myös nämä voisivat kiinnostaa sinua.

Tilaa uutiskirje

Love it uutiskirje on sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja johtamisestaTilaa nyt!

Tilaan uutiskirjeen
Hyväksyminen*

ota yhteyttä.

Noora Uitto

+358 45 618 1988

[email protected]

Emilia Rautiainen

+358 40 730 7076

[email protected]

Miten panostan henkilöstööni vaikuttavasti vuoden loppukirissä?