Lapinjärven kunta kunta halusi tarjota esihenkilöiltapäivässä keinoja ajankäytön ja kiireen hallintaan.

Lapinjärven kunta – ihmislähtöinen kunta tarjosi esihenkilöilleen keinoja ajankäytön ja kiireen hallintaan.

Lapinjärven kunta. Ihmislähtöinen ja selvästi iloinen kunta halusi tarjota esihenkilöiltapäivässä keinoja ajankäytön ja kiireen hallintaan. Kiirepuheen kitkemistä ja aitoja tehokeinoja arjen turbulenssiin. Kiire on kaikkialla ja priorisointi on rajua. Kiire koskettaa usein myös elämän muita osa-alueita työn lisäksi. Suunnittelimme kunnanjohtaja Tiina Heikan kanssa valmennuksen kiireen taltuttamiseen ja fokuksen kirkastamiseen. 

Valmennus lähti käyntiin ajankäytön ja arjen turbulenssin pohdinnalla. Mihin aika kuluu ja mikä turbulenssia aiheuttaa? Seuraavassa vaiheessa kirkastettiin tavoite ja tekeminen kunnan strategiaan peilaten. Valmennuksen kolmas osa varattiin ajankäytön tehostamiselle: suunnittelulle, valmistautumiselle, tehokkaalle sähköpostin käytölle, tulipaloille, tehokeinoille ja rakentavalle ein sanomiselle. 

Ajanhallinnan tehovalmennus:
Strategia arjen tekemiseksi, tavoite kirkkaaksi, kiirepuhe pois ja ajanhallinnan tehokeinot käyttöön.

Lapinjärven kunnanjohtaja Tiina Heikka uskoo, että esihenkilöt saivat varmasti heti helpotusta ajankäytön ja kiireen hallintaan. Välillä on hyvä varata hetki ja ravistella rutiineja. Strategiatyölle on hyvä jatkumo kirkastaa tavoite ja oma paikkansa strategiassa. Ajanhallinnan keinoista varmasti monet jäävät heti arkeen käyttöön. 

”Lapinjärven kunta ja sen esihenkilöt olivat mukavia valmennettavia. He ottivat aktiivisen roolin valmennuksessa sekä rohkeasti osaa keskusteluun.” iloitsee Love it Valmennuksen toimitusjohtaja Noora Uitto. 

Lapinjärven kunta 

Lapinjärven ihmislähtöinen kunta ymmärtää ihmistä ja kohtelee kaikkia ihmisarvon mukaisesti, ymmärtävästi, kunnioittavasti, ystävällisesti, lempeästi ja suvaitsevaisesti. 

Love it Valmennus Oy 

Love it Valmennus on rohkea, intohimoinen ja rehellinen valmennusyritys, joka tuottaa asiakkailleen aitoja tuloksia ja oivalluksia itsensä johtamisen valmennusten avulla. Valmennamme niin ihmiset kuin organisaatiotkin menestykseen. Autamme organisaatioita saavuttamaan tavoitteita, aitoja tuloksia ja iloa bisnekseen. 

Lisätietoja: 

Love it Valmennus Oy, Noora Uitto, toimitusjohtaja, puh. +358 45 618 1988, noora@loveitvalmennus.com
Lapinjärven kunta, Tiina Heikka, kunnanjohtaja, puh. +358 44 720 8686, tiina.heikka@lapinjarvi.fi 

myös nämä voisivat kiinnostaa sinua.

Tilaa uutiskirje

Love it uutiskirje on sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja johtamisestaTilaa nyt!

Tilaan uutiskirjeen
Hyväksyminen*

ota yhteyttä.

Noora Uitto

+358 45 618 1988

noora@loveitvalmennus.com

Emilia Rautiainen

+358 40 730 7076

emilia@loveitvalmennus.com