ajankohtaista uutisia info

koulutus.fi webinaaripäivä:
valjasta resilienssisi! kuinka kasvattaa suorituskykyä muutoksessa?

Koulutus.fi Webinaaripäivä lähestyy – me olemme mukana! Ilmoittaudu mukaan maksutta ja tule inspiroitumaan webinaariimme.

? Valjasta resilienssisi! Kuinka kasvattaa suorituskykyä muutoksessa?
? Torstaina 2.12.2021
⏰ Klo 11.00-11.40
? Online

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 1.12. klo 8: https://www.koulutus.fi/webinaaripaivat-19711

Muutos on tullut jäädäkseen. Meidän on pysyttävä vauhdissa mukana, halusimme tai emme. Miten suhtaudut muutokseen? Miten organisaatiosi suhtautuu muutokseen? Menevätkö uudet asiat läpi heittämällä vai vaatiiko muutos usein aikaa ja vaivaa.

Niin tai näin. Olit sitten muutoksen guru tai kehityspolkusi alussa, suorituskykyä muutoksessa voi parantaa. Ja mikä parasta, helpostikin!

Koulutus.fi webinaaripäivä torstaina 2.12. Kehitä omia muutoskykyjäsi ja saa inspiraatiota vaikka tiimisi muutostaitojen kehittämiseen.

Olemme mukana koulutus.fi Webinaaripäivässä torstaina 2.12. klo 11.00. Tule kehittämään muutoskykyjäsi ja saamaan inspiraatiota vaikka tiimisi muutostaitojen kehittämiseen muutaman mainion heti käyttöönotettavan vinkin avulla.

Meidät ja muut inspiroivat luennoitsijat tapaat siis koulutus.fi Webinaaripäivässä 2.12.2021. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 1.12. klo 8 tästä: https://www.koulutus.fi/webinaaripaivat-19711

Koulutus.fi Webinaaripäivä: Valjasta resilienssisi! Kuinka kasvattaa suorituskykyä muutoksessa? Webinaaripäivässä tavataan!

myös nämä voisivat kiinnostaa sinua.

Tilaa uutiskirje

Love it uutiskirje on sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja johtamisestaTilaa nyt!

Tilaan uutiskirjeen
Hyväksyminen*

ota yhteyttä.

Noora Uitto

+358 45 618 1988

[email protected]

Emilia Rautiainen

+358 40 730 7076

[email protected]

Miten panostan henkilöstööni vaikuttavasti vuoden loppukirissä?