ajankohtaista uutisia info

koulutus.fi ja Love it Valmennus Oy yhteistyöhön.

Love it Valmennus Oy ja koulutus.fi ovat aloittaneet yhteistyön 1.8.2020 alkaen. Yhteistyö sisältää sekä itsensä johtamisen ja kehittämisen valmennuspaketit yrityksille että verkkovalmennukset kaikille asiakkaille. "On ilo aloittaa yhteistyö Suomen suurimman työelämän koulutussivuston kanssa. Uskomme, että yhteistyön avulla vahvistamme sekä erilaisia yritysyhteistöitä sekä verkkovalmennuksiamme! " iloitsee toimitusjohtaja Noora Uitto. "Henkilökohtaisen kehittämisen ja -johtamisen tarpeet ovat nousseet työelämän muutosten myötä pinnalle tänä vuonna. Siksi onkin hienoa saada tehdä yhteistyötä Love it Valmennuksen kanssa ja tarjota heidän kokemusta ja ammattitaitoa sitä tarvitseville." toteaa senior account manager Maarit Mourujärvi.

Yhteistyö Love itin yritysasiakkaiden kanssa suunnitellaan aina puhtaalta pöydältä tapauskohtaisesti. Verkkovalmennus taas sopii kaikille, jotka haluavat kehittää omia itsensä johtamisen taitoja ja menestyä työelämässä tavoitteidensa mukaisesti. Yhteistyön piirissä Love itin valmennuksista ovat Kirkasta ajanhallintasi sekä Menestys! Voit tutustua yhteistyön sisältöön tarkemmin tästä ja Love itin verkkovalmennussivustolle ja valmennuksiin pääset tästä!

koulutus.fi

Ylläpidämme Suomen suurimpia koulutussivustoja, joiden tavoitteena on tuoda yhteen koulutusta etsivät ja niitä tarjoavat tahot. Keskeinen osa palveluamme on sivusto, jolla olet tällä hetkellä: koulutus.fi:stä löydät kaikille avoimia koulutuksia ja verkkokursseja sekä työyhteisöille räätälöityjä valmennusratkaisuja. Täältä löydät myös työelämän tutkintoihin johtavaa koulutusta, oppisopimuskoulutusta ja työvoimakoulutusta. Koulutus.fi:n lisäksi tiimimme ylläpitää myös tutkintokoulutukset yhteen kokoavaa sivustoa studentum.fi:tä, joka on suunnattu nuorille ja aikuisille.

Love it Valmennus Oy

Love it Valmennus Oy syntyi palavasta halusta toteuttaa omaa intohimoa: Oivalluttaa ihmisiä menestymään elämässään ja työssään. Itsensä johtamisen ja kehittämisen timanttimme ovat verkkovalmennukset sekä yrityksille hiotut valmennuspäivät. Missiomme on saada ihmiset tavoittamaan unelmansa yksi henkilö ja yksi organisaatio kerrallaan.

Lisätietoja:

Love it Valmennus Oy, Noora Uitto, toimitusjohtaja, puh. +358 45 618 1988, [email protected]

koulutus.fi, Maarit Mourujärvi, senior account manager, puh. +358 44 273 2621, [email protected]

myös nämä voisivat kiinnostaa sinua.

Tilaa uutiskirje

Love it uutiskirje on sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja johtamisestaTilaa nyt!

Tilaan uutiskirjeen
Hyväksyminen*

ota yhteyttä.

Noora Uitto

+358 45 618 1988

[email protected]

Emilia Rautiainen

+358 40 730 7076

[email protected]

Miten panostan henkilöstööni vaikuttavasti vuoden loppukirissä?