Miksi Kirkasta arvosi ja vahvuutesi -valmennus?

Arvot ja vahvuudet. Valmennus tuo sinulle rohkeutta auttaa sinua muutoksessa. Opit toimimaan aina omien arvojen, unelmien ja intohimojen mukaisesti! Verkkovalmennus on juuri sinulle, kun haluat varmistaa arvojesi voimassaolon ja merkittävyyden, saada voimaa, rohkeutta ja tukea elämäsi valintoihin ja itsesi kehittämiseen.

Hienoja pohdintoja. Hyvä että lähdin mukaan. Ihan liikuttuu, mitä kaikkea tuleekaan mieleen kun tuolla arvojen myllerryksessä vaeltelee.

Taina, 59

100% TYYTYVÄISYYSTAKUU

Valmennuksella on 100% tyytyväisyystakuu. Hankinta on sinulle riskitön. Mikäli et jostain syystä olisi tyytyväinen valmennukseen, voit pyytää rahasi takaisin 30 päivän sisällä ostostasi.

VEROTUS

Muistathan, että valmennuksen voi vähentää verotuksessa, joko työnantajasi, yrityksesi tai sinä itse.

Saat valmennuksessa kattavat materiaalit itsesi kehittämiseen. Ne ovat käytettävissäsi tietysti myös valmennuksen jälkeen. Voit osallistua valmennukseen milloin sinulle sopii. Aamulla, päivällä tai illalla. Valmennussivu materiaaleineen on aina matkassasi. Liity mukaan valmennukseen, jonka avulla kirkastat arvosi konkreettisiksi ja osaat hyödyntää vahvuutesi oikein! Varaa paikkasi pian!

Usko itseesi, mekin uskomme sinuun!

Panosta itseesi

Tuntuuko sinusta, että et ole täysin varma siitä, mikä elämässäsi sinulle on tärkeää ja mihin haluaisit panostaa? Menetkö helposti valtavirran mukana vain, koska se on helppoa, suosittua tai et uskalla tai jaksa tehdä omaa valintaa? Haluatko sparrausta siihen, mitä päivittäistä tekemistäsi ohjaavat arvosi voisivat olla? Tuntuuko tutulta?

Valmennus aihealueineen on todella positiivinen ja tehtävät työkirjassa loistavia! Tunnistin hyvin vahvuuteni ja miten niitä käyttää. Sain heti apuja töihin!

Mikko, Vaasa

Vai ovatko unelmasi ja tavoitteesi sinulle jo kohtalaisen selkeitä? Haluatko urallesi tai suunnitelmillesi buustia? Tarvitsetko sitoutumista, aikaa ja vahvistusta ajatustesi työstämiseen?

Tee muutos nyt ja panosta itseesi!

Mitä saavutat:

ROHKEUS
MENESTYS

✔️ Uskallat toimia aina arvojesi mukaisesti

✔️ Vahvistat itsetuntoasi ja identiteettiäsi

✔️ Tunnistat menestystekijäsi ja opit hyödyntämään niitä

✔️ Käännät kehitysalueesi vahvuuksiksi

✔️ Olet itsenäisempi ja rohkeampi

✔️ Menestyt valinnoissasi

Valmennuksen rakenne

Valmennussivu materiaaleineen on käytössäsi puoli vuotta, joten osallistuminen on joustavaa ja voit edetä oman tahtisi mukaan. Valmennussivusto toimii kaikilla laitteilla, materiaalit voit joko lukea ruudulta, kuunnella videoilta tai printata paperille.

Valmennuksessa sinulla on materiaalien lisäksi käytössäsi sparrausapu. Kaikki materiaalit saat toki itsellesi valmennuksen aikana, joten voit aina palata niihin ja muistuttaa ne mieleesi.

Askel 1: Sitoutuminen

Nykytilanteen kartoitus

Kiitollisuus ja onnellisuus

Askel 2: Minun arvoni

Perustelut ja juurisyyt

Priorisointi

Askel 3: Minun taitoni

Heikkoudet voimavaroiksi

Vahvuuksien hyödyntäminen

Askel 4: Rohkea minä

Kirkkaat arvot ja vahvuudet

Rohkeus ja menestys

Extra: Kirkasta henkilöbrändisi

Vahva identiteetti

Kirkas visio

Menesty maineesi avulla  

Käytössäsi koko valmennuksen ajan:

✔️ Valmennussivusto

✔️ Valmennusvideot

✔️ Kattavat materiaalit ja työkalupakki

✔️ Valmennusryhmän yhteinen webinaari

✔️ Valmentajan henkilökohtainen sparrausapu

✔️ Valmennusryhmän sparrausapu

✔️ Kysymys- ja vastauspalsta

✔️ Jatkovalmennukset jäsenhintaan

✔️ Alennus Love it! -kaupan tuotteista

Tunnistatko jotain seuraavista?

  • Onko sinulla usein tunne, että teet päätöksen, koska se on yhteisösi enemmistön päätös?
  • Ihannoitko urallaan eteneviä ja aina asiansa takana seisovia henkilöitä ja mietit miten itsekin voisit olla niin vahva?
  • Tuntuuko sinusta, että et ole täysin varma siitä, mikä elämässäsi sinulle on tärkeää ja mihin haluaisit panostaa?
  • Menetkö helposti valtavirran mukana vain, koska se on helppoa, suosittua tai et uskalla tehdä omaa valintaa?

Niin moni muukin, mutta tämä valmennus antaa sinulle keinot ja voimat toimia omien tavoitteidesi ja arvojesi mukaisesti!

Noora

"Olen opiskellut itsensä johtamista jo kauan niin teoriana, eri valmennuksissa kuin urallanikin. Nautin niin työssä kuin arjessa itseni haastamisesta, kehittämisestä ja hihojen käärimisestä. Olen uskaltanut heittäytyä urallani tuntemattomaan. Rakastan oivalluttaa ihmisiä ravistelemaan omat rutiininsa ja uskomuksensa, toteuttaakseen muutoksen. Haastan sinut kehittymään niin kotona kuin duunikuvioissa, mutta myös oppimaan omista virheistä. Silloin voimaantuu, inspiroituu ja saa tilaa luovuudelle, mikä on parasta bensaa tavoitteillesi - unelmiesi elämälle. Suurin intohimoni on auttaa sinua löytämään intohimoinen elämäntapasi! Love it!”

+358 45 618 1988

noora@loveitvalmennus.com

Emilia

"Olen aina seurannut intohimojani ja toteuttanut sekä elämässäni että urallani monta pientä ja suurta unelmaa. Ajanhallinta ja sen kautta saavutettava tehokkuus sekä kristallinkirkkaat tavoitteet ovat lempiteemojani. Olen pitkällä urallani liiketoimintojen, myynnin ja asiakaskokemuksen johdossa haastanut niin itseni kuin tiimini ja saanut nauttia niin omista kuin tiimini onnistumisista ja menestyksestä. Matka ei ole ollut aina helppo ja esteetön, mutta se on tuonut vain lisädraivia ja boostia tekemiseen. Intohimoni on auttaa ihmisiä ja organisaatioita tekemään unelmista ja tavoitteista totta. Haluan auttaa myös sinua, Love it!” 

+358 40 730 7076

emilia@loveitvalmennus.com

100% TYYTYVÄISYYSTAKUU

Mikäli et olisikaan tyytyväinen verkkovalmennukseemme, voit pyytää rahasi takaisin. Takuu on voimassa 30 päivää valmennuksen päättymisajankohdasta edellyttäen, että olet käynyt valmennuksen tehtävineen sekä tutustunut valmennuksen materiaaleihin.

Mitä saavutat:

Valmennuksen päätteeksi olet matkalla kohti vahvempaa itsetuntoa ja identiteettiä. Tunnistat helpommin menestystekijäsi ja olet oppinut hyödyntämään niitä. Olet kääntänyt kehitysalueesi vahvuuksiksi. Olet itsenäisempi ja rohkeampi. Rakastat itseäsi enemmän. Sinulla on selkeät arvot ja vahvuudet, joita osaat hyödyntää elämässäsi paremmin!

Arvoni ovat olleet enemmän arjessani näkyvästi. En ollut koskaan näin niitä ajatellutkaan! Päivittäin kirjoitan valmennuksen herättämiä ajatuksiani talteen ja on tullut vastaan yllättäviäkin asioita. Tämä tuli todella tarpeeseen, kiitos siitä.

Mari, Joensuu

Valmennus tuo sinulle onnellisuutta, rohkeutta sekä auttaa sinua muutoksessa. Ja mikä tärkeintä toimimaan aina omien arvojen, unelmien ja intohimojen mukaisesti!

Kun ihmisellä on usko, asenne ja halu toteuttaa asioita, keinot löytyvät kyllä. Usko itseesi, mekin uskomme sinuun! 🖤