Love it Valmennus

Oletko valmis selkeyttämään ajankäyttöäsi, ottamaan arkesi hallintaan ja saamaan enemmän aikaa itsellesi ja läheisillesi?

Kirkasta ajanhallintasi -verkkovalmennuksessa saat itsellesi konkreettisen 4 askeleen menetelmän, jonka avulla opit johtamaan itseäsi ja saamaan kaiken suunnitellusti valmiiksi niin, että ehdit nauttia myös vapaa-ajasta.

Jos susta tuntuu, että sulla ei ole just nyt aikaa... niin ehkä ajanhallinnan valmennus olis paikallaan!

Tunnistatko itsesi seuraavista?

Tuntuuko susta, että ajanhallintasi ja koko elämäsi on jatkuvassa kaaoksessa?

Arki on pelkkää juoksemista paikasta toiseen, kun yrität sammutella ympärilläsi syttyviä tulipalotilanteita.

Hermosi ovat kireällä, sillä tunnet tekeväsi paljon, mutta et saa mitään valmiiksi.

Myös seuraavat tilanteet ovat sulle tuttuja:

Ja vaikka välitätkin ystävistäsi ja perheestäsi, et ehdi viettää aikaa heidän kanssaan. 

Tuntuuko tutulta? Jos tuntuu, niin meillä on sulle ratkaisu.

Pysähdy ja kuvittele...

miltä tuntuisi saada asiasi ja kalenterisi järjestykseen, selkeät tehtävälistat ja suunnitelmat, hallittu arki ja aikaa joskus itsellesikin?

Saisit asiat valmiiksi suunnitellusti ilman viime hetken paniikkia eikä sähköpostisi vastaamattomat viestit enää piinaisi sua.

Sulla olisi aikaa unelmoida, suunnitella ja asettaa tavoitteita! Sä myös onnistuisit saavuttamaan tavoitteitasi, sillä sulla olisi aikaa niille asioille, joita tavoitteidesi saavuttaminen vaatii.

Ja kaiken lisäksi sulla olisi aikaa itsellesi. Ehtisit rentoutua ja tehdä asioita, joiden parissa viihdyt vapaa-ajallasi. Lisäksi sulla olisi aikaa nähdä ystäviäsi ja viettää aikaa rakkaidesi kanssa. 

Elämä on ainutkertainen, joten me haluamme, että voit saada siitä kaiken irti!

Jos susta tuntuu, että sulla ei ole just nyt aikaa… niin sä oot just tän valmennuksen tarpeessa!

Kirkasta ajanhallintasi -verkkovalmennus

Kirkasta ajanhallintasi -verkkovalmennus on käytännönläheinen ja nopeita tuloksia mahdollistava verkkovalmennus sinulle, joka olet kyllästynyt loputtomaan stressiin ja kiireeseen. 

Kehittämämme 4 askeleen menetelmän avulla pääset nopeasti tilanteeseen, jossa sinä hallitset ajankäyttöäsi ja kalenteriasi eivätkä tehtävät ja asiat sinua. 

⭐️⭐️⭐️⭐️

20-vuotta olen omaa kalenteriani hallinnut pääsääntöisesti itse ja huomannut siinä tehot paremmin kuin siinä, että joku muu hoitaa sitä. Nyt koulutuksessa sain silti todella käytännönläheisiä vinkkejä, miten hallita omaa ajankäyttöäni entistä paremmin. Vinkit siitä, miten otat päivällä kalenterista tilaa tehdä omia työasioita, että ei jää iltahommiksi ovat todella hyviä. Pieniä asioita, vartti sieltä toinen täältä ja kas ajanhallinta helpottuu kummasti. Nyt pitää huolehtia vain siitä, että otan vinkit päivittäiseen käyttöön. Suosittelen vahvasti vaikka olisit oman ajanhallintasi guru jo nyt - sinäkin voit kehittyä!

Otto Oksanen

Kirkasta ajanhallintasi -valmennuksessa opit:

Verkkovalmennus sisältää seuraavat 4 askelta:

Askel 1: Ajanhallintasi ensiaskeleet

Ensimmäisessä vaiheessa opit tunnistamaan, mihin aikasi oikeasti arjessa kuluu. Opit myös tehokkaan keinon, jolla saat pään sisäisen kaaoksesi hallintaan ja selvität kaikki ne asiat, jotka roikkuvat tekemättöminä. 

Askel 2: Tavoitteet ajanhallinnassa

Toisessa vaiheessa kirkastat tavoitteesi ja saat työkaluja, joiden avulla opit priorisoimaan asioita. Lisäksi opit, miten luodaan tehokkaita tavoitteita ja tehtäviä, jotka auttavat saavuttamaan tavoitteet. Opit myös viemään nämä osaksi kuukausi- ja vuosisuunnitelmaa.

Askel 3: Täydellinen viikko, hallittu kalenteri

Kolmannessa vaiheessa rakennetaan sinulle täydellinen viikko kaikille elämäsi osa-alueille. Opit vapauttamaan aikaa itsellesi, ystävillesi ja perheellesi. Lisäksi opit hyödyntämään oikealla tavalla tehtävälistoja ja hallitsemaan kalenteriasi. Opit toimimaan niin, ettet enää unohda tärkeitä tehtäviä.

Askel 4: Timanttinen ajanhallinta

Lopuksi opit tunnistamaan tilanteet, jotka voivat sysätä ajanhallintasi uudelleen kaaokseen. Askeleen jälkeen tiedät, miten selvität nämä tilanteet ja pysyt edelleen kalenterisi ja ajanhallintasi herrana. Saat käyttöösi työkalun ja uuden rutiinin, joiden avulla pidät timanttista ajanhallintaasi yllä myös jatkossa.

Oletko siis valmis selkeyttämään ajanhallintaasi ja ottamaan arkesi hallintaan?

Tulemalla mukaan saat kaiken tämän:

4 askeleen konkreettisen ja toimivaksi testatun ajanhallinnan menetelmän

Pääsyn valmennussivustolle, josta löydät valmennusvideot, kattavat materiaalit ja työkalupakin ajanhallintasi selkeyttämiseen

Kaikki materiaalit käyttöösi vuoden ajaksi

Osallistumislinkin henkilökohtaisiin webinaareihin

Henkilökohtaista sparrausapua ja koko valmennusjengin tuen

Pääsyn keskustelupalstalle

Koska valmennus järjestetään verkkovalmennuksena, voimme tarjota sinulle kaiken tämän hintaan 249,00 €. Tule siis mukaan, sillä nyt on aika muuttaa elämäsi ihan oikeasti.

"Tämä valmennus on täyttä tavaraa ja konkreettisia apuja. Erityisesti tykkään ajanhallinnan seurannasta. En ole vielä edes käynyt valmennusta loppuun, mutta se näkyy jo nyt ajankäytössäni."​

Joel

Kirkasta ajanhallintasi -verkkovalmennuksen osallistuja

Mukaan tuleminen on täysin riskitöntä, sillä saat 100% rahat takaisin -takuun

Tiedämme, että valmennuksessa opettamamme menetelmät ovat toimivia ja tulet varmasti saavuttamaan niiden avulla tuloksia. Siksi uskallamme myöntää Kirkasta ajanhallintasi -verkkovalmennukselle täyden tyytyväisyystakuun.

 

Jos siis et usko onnistuvai saavuttamaan valmennuksemme avulla lupaamiamme tuloksia, voit pyytää rahasi takaisin 30 päivän sisällä ostoksestasi. 

Me olemme Emilia ja Noora, Love it Valmennuksen perustajat.

Meidän tavoite on auttaa sua saavuttamaan sun unelma toimivasta, tehokkaasta ja tasapainoisesta arjesta ja työelämästä kehittämiemme konkreettisten menetelmien avulla!

Me tiedämme, miten haastavaa ajanhallinta voi välillä olla. Tiedämme, että välillä susta voi tuntua, että sun elämä on pelkkää kaaosta eikä mikään maailman aika riitä, kun tehtävää tulee aina vain lisää.

Tiedämme sen, koska olemme itse olleet juuri samassa tilanteessa.

Emme kuitenkaan ole halunneet jäädä jumiin kiireen ja stressin kierteeseen. Sen sijaan olemme kehittäneet ajanhallintaan tehokkaan menetelmän ja rutiinit, joiden avulla olemme saavuttaneet tavoitteitamme arjessa, työelämässä ja yrittäjinä.

Nyt me halutaan näyttää sulle, miten säkin voit tavoittaa sun unelmat ajanhallinnan keinoilla ja saada tasapainoa ja stressitöntä tehokkuutta työhösi ja arkeesi.

Mistä tiedät, onko tämä valmennus sopiva just sulle?

Tämä verkkovalmennus ei ole sopiva sulle, jos sä et oikeasti ole valmis tekemään töitä muutoksen eteen. Timanttinen ajanhallinta vaatii sen, että sä otat käyttöön ne tehokkaat työkalut, jotka me tarjoamme valmennuksessa käyttöösi. 

Ilman oikeaa halua tehdä muutoksia, voit olla nykytilanteessasi vielä vuosienkin kuluttua.

Mutta jos olet oikeasti valmis saavuttamaan muutoksen sun ajankäyttöön ja saamaan enemmän aikaa suunnittelulle, itsellesi ja läheisillesi ja unelmiesi toteuttamiselle, niin tämä valmennus on just sulle.

Älä anna enää vuosien vieriä kiireestä ja paineen tunteesta kärsien, vaan tule mukaan aloita ajanhallintasi selkeyttäminen jo tänään!

Tule mukaan Kirkasta ajanhallintasi -valmennukseen ja aloita uusi hallittu arki heti!