Love it Valmennus

Haluatko oppia saavuttamaan tavoitteita
tuloksekkaasti? tehokkaasti? hyvinvoinnistasi tinkimättä?

Kirkasta ajanhallintasi -verkkovalmennuksessa opit konkreettisen 4 askeleen ajanhallinnan menetelmän, jonka avulla johdat itseäsi tuloksekkaasti vastuullisessa asiantuntija- tai esimiestyössä tai vaikka yrittäjänä.

"20-vuotta olen omaa kalenteriani hallinnut pääsääntöisesti itse ja huomannut siinä tehot paremmin kuin siinä, että joku muu hoitaa sitä. Nyt koulutuksessa sain silti todella käytännönläheisiä vinkkejä, miten hallita omaa ajankäyttöäni entistä paremmin. Vinkit siitä, miten otat päivällä kalenterista tilaa tehdä omia työasioita, että ei jää iltahommiksi ovat todella hyviä. Pieniä asioita, vartti sieltä toinen täältä ja kas ajanhallinta helpottuu kummasti. Nyt pitää huolehtia vain siitä, että otan vinkit päivittäiseen käyttöön. Suosittelen vahvasti vaikka olisit oman ajanhallintasi guru jo nyt - sinäkin voit kehittyä!"

Otto Oksanen

Senior Vice President, SOK Kiinteistöässä

100% tyytyväisyystakuu

Me luotamme menetelmäämme ja sillä on saatu mahtavia konkreettisia tuloksia aikaiseksi. Tule mukaan ilman riskiä. Jos et usko onnistuvasi saavuttamaan valmennuksemme avulla lupaamiamme tuloksia, voit pyytää rahasi takaisin 30 päivän sisällä ostoksestasi. 

Verovähennyskelpoinen

Valmennuksen voi vähentää verotuksessa sinä itse, yrityksesi tai työnantajasi. Sinun kannattaa myös pyytää työnantajaasi hankkimaan valmennuksen sinulle, jos koet, että valmennuksella olisi positiivinen vaikutus työhösi.

Tuntuuko, että kalenterisi on täynnä tekemättömiä tehtäviä, työt kasaantuvat ja stressitasosi samaa tahtia?

Saatat kokea olevasi vastuullisen työroolin ja sen mukanaan tuomien vaatimusten ja tulostavoitteiden sekä oman jaksamisen ja mielekkään elämän ristitulessa.

Saatat pohtia, miten voit saavuttaa tavoitteet ilman, että päivät venyvät ylitöiksi ihan liian usein ja omasta hyvinvoinnista täytyy tinkiä.

Tunnistat itsesi ehkä seuraavista:

Pysähdy ja kuvittele...

miltä tuntuisi saada työtehtäväsi ja kalenterisi järjestykseen, selkeyttä työpäiviin ja selkeät prioriteetit?

Tavoitteiden saavuttaminen, tehokkuus ja tulokset vaativat sen, että osaat johtaa itseäsi ja tiedät toimivat ajanhallinnan keinot ja menetelmät, jotka auttavat sinua saamaan tavoitteesi maaliin!

Johtamalla itseäsi ja ajanhallintaasi oikein saat myös takaisin työnilon ja motivaation, joka on saattanut hukkua kaiken kiireen alle.

Jos tunnet, ettei sinulla ole aikaa näiden asioiden opetteluun, niin olet juuri tämän valmennuksen tarpeessa:

Kirkasta ajanhallintasi -verkkovalmennus

Kirkasta ajanhallintasi -verkkovalmennus on käytännönläheinen ja nopeita tuloksia mahdollistava verkkovalmennus sinulle, joka olet kyllästynyt loputtomaan stressiin ja kiireeseen ja haluat lopultakin saada kalenterisi hallintaan.

Valmennuksessa opit...

Valmennus sopii...

Verkkovalmennus sisältää seuraavat 4 askelta:

Askel 1: Ajanhallintasi ensiaskeleet

Ensimmäisessä vaiheessa opit tunnistamaan, mihin aikasi oikeasti arjessa kuluu. Opit myös tehokkaan keinon, jolla saat pään sisäisen kaaoksesi hallintaan ja selvität kaikki ne asiat, jotka roikkuvat tekemättöminä. Otat myös ajanhallinnan seurantatyökalun käyttöön.

Askel 2: Tavoitteet ajanhallinnassa

Toisessa vaiheessa kirkastat tavoitteesi ja opit keinoja, joiden avulla opit priorisoimaan asioita. Lisäksi opit, miten luodaan tehokkaita tavoitteita ja tehtäviä, jotka auttavat saavuttamaan tavoitteet. Opit myös viemään nämä osaksi kuukausi- ja vuosisuunnitelmaa.

Askel 3: Täydellinen viikko, hallittu kalenteri

Kolmannessa vaiheessa rakennetaan sinulle täydellinen viikko kaikille elämäsi osa-alueille. Opit vapauttamaan aikaa itsellesi, ystävillesi ja perheellesi. Lisäksi opit hyödyntämään oikealla tavalla tehtävälistoja ja hallitsemaan kalenteriasi. Opit toimimaan niin, ettet enää unohda tärkeitä tehtäviä.

Askel 4: Timanttinen ajanhallinta

Lopuksi opit tunnistamaan tilanteet, jotka voivat sysätä ajanhallintasi uudelleen kaaokseen. Askeleen jälkeen tiedät, miten selvität nämä tilanteet ja pysyt edelleen kalenterisi ja ajanhallintasi herrana. Saat käyttöösi työkalun ja uuden rutiinin, joiden avulla pidät timanttista ajanhallintaasi yllä myös jatkossa.

Oletko siis valmis selkeyttämään ajanhallintaasi ja ottamaan kalenterisi hallintaan?

Tulemalla mukaan saat kaiken tämän:

Koska valmennus järjestetään verkkovalmennuksena, voimme tarjota sinulle kaiken tämän hintaan 200,81€ (alv. 0%). 

Tule siis mukaan, sillä nyt on sinun aikasi saada tavoitteet lopultakin maaliin!

Oletko kiinnostunut hankkimaan tämän valmennuksen kaikille tai usealle organisaatiosi jäsenelle tai tiimillesi?

Se onnistuu kyllä! Ota yhteyttä, niin keskustellaan asiasta lisää.

"Tämä valmennus on täyttä tavaraa ja konkreettisia apuja. Erityisesti tykkään ajanhallinnan seurannasta. En ole vielä edes käynyt valmennusta loppuun, mutta se näkyy jo nyt ajankäytössäni."​

Joel

Kirkasta ajanhallintasi -verkkovalmennuksen osallistuja

Haluaisitko saada Kirkasta ajanhallintasi -verkkovalmennuksen työnantajasi kustantamana?

Näin perustelet valmennuksen tarpeen esihenkilöllesi

Ensisijaisen tärkeää on se, että pystyt kertomaan ja perustelemaan esihenkilöllesi valmennustarpeesi.

Voit perustella tarpeen esimerkiksi näin: "Valmennuksen avulla pystyn hallitsemaan laajan vastuullani olevan työkokonaisuuden entistäkin paremmin, ja pystyn varmistamaan, että projektit saadaan maaliin aikataulun mukaisesti".

Pääsia on, että pystyt perustelemaaan sen, että valmenuksen avulla sinussa tapahtuu muutos, joka vaikuttaa työn lopputulokseen tai siitä suoriutumiseen positiivisesti.

Ajanhallinnan valmennuksen tuloksena voit säästää jopa yhden työpäivän viikossa työaikaasi, jonka voit jatkossa hyödyntää työtavoitteisiisi. Lopputulemana työnantajasi saa tehokkaampaa ajankäyttöä ja parempia tuloksia.

On olennaista kytkeä perustelusi yrityksesi toiminnan mittareihin, kuten asiakastyytyväisyyteen. Voit perustella esimerkiksi näin: "Valmennuksen avulla pystyn jopa nopeuttamaan projektien toteutumisaikataulua, koska osaan delegoida tehtäviä paremmin myös tiimin sisällä. Nopeammin valmistuvat projektit näkyvät asiakastyytyväisyyden kasvuna ja parempana tuloksena."

Esihenkilön päätöksentekoa nopeuttaa ja helpottaa se, että pystyt heti kertomaan valmennukseen liittyvät tärkeät luvut, kuten hinnan.

Lisäksi laske, kuinka monta työtuntia arvioit valmennuksen läpikäymiseen kuluvan. 

On myös hienoa, jos pystyt perustelemaan, miten parannukset ajanhallinnassasi tulevat näkymään esimerkiksi myynnin kasvuna.

Lupaa esihenkilöllesi, että jaat tärkeimmät oppisi ja oivalluksesi myös muille tiimisi jäsenille ja organisaatiollesi hyötykäyttöön.

Anna kiinnostuksesi ja innostuksesi ajanhallinnan ja itsesi johtamisen oppimista kohtaan näkyä. Aito motivaatio aihetta kohtaan voi olla ratkaiseva tekijä päätöksenteossa.

Me olemme Emilia ja Noora, Love it Valmennuksen perustajat.

Haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi tehokkaasti ja tuloksellisesti sekä päästämään irti epäsopivista toimintatavoista, jotka aiheuttavat sinulle kiirettä ja stressiä.

Me tiedämme, miten haastavaa ajanhallinta voi arjessa olla. Tiedämme, että välillä voi tuntua, ettei mikään maailman aika riitä, kun tehtävää tulee aina vain lisää. 

Olemme itse käyttäneet vuosia kaikkein toimivimpien ajanhallinnan keinojen löytämiseen ja johtaneet niiden avulla sekä itseämme että tiimejä onnistuneesti.

Nyt haluamme opettaa, miten sinäkin voit saada selkeyttä kalenteriisi ja työhösi, niin että pääset nauttimaan tavoitteiden saavuttamisesta ilman, että hyvinvointisi kärsii.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Valmennuksen läpikäymiseen menee keskimäärin 1 kuukausi, mutta kaikki materiaali on käytössäsi vuoden ajan ostamisesta. Ei siis huolta! Ehdit hyvin syventää oppejasi vuoden aikana ja palata materiaaleihin tarvittaessa.

Tulet nopeasti saamaan valmennukseen käyttämäsi summan takaisin, sillä valmennuksen avulla työtehosi tulee paranemaan merkittävästi.

Kertasummana ajateltuna hinta kuulostaa kovalta, mutta ajattelepa, jos jätät vaikka muutaman vaatehankinnan, ravintolaillallisen, aurinkolasit tai golfmailan ostamatta. Se on säästetty siinä. 

Voit maksaa valmennuksen myös osamaksuna ja muistathan, että voit pyytää myös työnantajaasi hankkimaan valmennuksen sinulle.

Valmennus on tarkoitettu käytäväksi askel kerrallaan. Kaikilla valmennettavillamme on kuitenkin oma tahtinsa ja tapansa edetä. Haluamme mahdollistaa jokaiselle sopivan valmennusrytmin oli se sitten kaksi viikkoa tai kaksi kuukautta.

Kyllä. Valmennuksen voi vähentää verotuksessa, joko työnantajasi, yrityksesi tai sinä itse.

Tiedämme, että valmennuksessa opettamamme menetelmät ovat toimivia ja tulet varmasti saavuttamaan niiden avulla tuloksia. Siksi uskallamme myöntää verkkovalmennukselle täyden tyytyväisyystakuun.

Jos siis et usko onnistuvasi saavuttamaan valmennuksemme avulla lupaamiamme tuloksia, voit pyytää rahasi takaisin 30 päivän sisällä ostoksestasi. 

Mistä tiedät, onko tämä valmennus sopiva juuri sinulle?

Tämä verkkovalmennus ei ole sopiva sulle, jos et oikeasti ole valmis tekemään töitä muutoksen eteen. Timanttinen ajanhallinta vaatii sen, että otat käyttöön ne tehokkaat työkalut, jotka me tarjoamme valmennuksessa käyttöösi. 

Ilman oikeaa halua tehdä muutoksia, voit olla nykytilanteessasi vielä vuosienkin kuluttua.

Mutta jos olet oikeasti valmis saavuttamaan muutoksen ajankäyttöösi ja saamaan enemmän aikaa työn lisäksi myös suunnittelulle, itsellesi ja läheisillesi ja unelmiesi toteuttamiselle, niin tämä valmennus on juuri sinulle.

Älä anna enää vuosien vieriä kiireestä ja paineen tunteesta kärsien, vaan tule mukaan ja aloita ajanhallintasi selkeyttäminen jo tänään!

Tule mukaan Kirkasta ajanhallintasi -valmennukseen ja aloita uusi hallittu arki heti!