Kärcher toimii synonyymina huippuluokkaiselle suorituskyvylle, innovaatiolle ja laadulle kaikkialla maailmassa. Kärcherillä henkilökunnalle tarjotaan erinomaiset näkymät ja henkilökohtaiset kasvumahdollisuudet. Kärcherillä uskotaan, että työntekijät tekevät muutoksen ja siten myös yrityksen menestyksen. 

Kärcher vahvisti myyntiorganisaationsa resilienssiä ja itsensä johtamisen taitoja.

Kärcher toimii synonyymina huippuluokkaiselle suorituskyvylle, innovaatiolle ja laadulle kaikkialla maailmassa. Kärcherillä henkilökunnalle tarjotaan erinomaiset näkymät ja henkilökohtaiset kasvumahdollisuudet. Kärcherillä uskotaan, että työntekijät tekevät muutoksen ja siten myös yrityksen menestyksen. 

AIVAN! Me uskomme siihen myös! Kärcher halusi lähteä hiomaan myyntiorganisaationsa itsensä johtamisen taitoja ja valmennus aloitettiin resilienssin valjastamisella, eli muutostaitojen ja –kyvyn kasvattamisella. Valmennus polkaistiin käyntiin ennakkotehtävällä, kyselyllä muutostaidoista. Kyselyn perusteella jokainen osallistuja sai henkilökohtaisen resilienssiprofiilinsa©, jota analysoitiin valmennuksessa. 

Valmennuksessa pohdittiin muutoksen haastetta, miksi muutos on niin vaikeaa ja mitä meissä silloin oikeastaan tapahtuu, kun muutostilanne on päällä. Valmennuksessa syvennyttiin myös resilienssin maailmaan ja sen ominaispiirteisiin, sekä mitkä ovat kunkin luontaisimmat tavat toimia muutostilanteissa. Valmennuksen lopussa jokainen laittoi oman henkilökohtaisen kehityssuunnitelmansa© käyntiin, jota tarkastellaan jatkossa osana myyntiorganisaation Success Factors -keskusteluja. 

“Koulutus pisti ajattelemaan ja sai hyviä vinkkejä itsensä ja tiimin kehittämiseen.” 
- Valmennukseen osallistunut 

Kärcherin myyntijohtaja Vappu Vanhala uskoo, että kyky toimia muuttuvissa olosuhteissa on myynnille tärkeää. Usein koulutetaan tuotepuolta ja substanssiosaamista, mutta ne tärkeimmät eli itsensä johtamisen taidot jäävät vähemmälle. Henkilökohtaisen muutoskyvykkyyden kehittäminen on olennainen osa matkalla menestykseen. 

Valmennusporukka lähti todella innolla valmennukseen mukaan ja heittäytyi avoimesti aiheeseen. On mahtava huomata, kun oivalluksen lamppu syttyy ja asiat kirkastuvat. Tämä on hyvä pohja kaikelle itsensä kehittämiselle. “On upeaa, että Kärcherillä panostetaan henkilöstön taitoihin”, iloitsee Love it Valmennuksen Emilia Rautiainen. 

Olemme kansainvälisen Resilience Alliancen akkreditoituneita Personal Resilience Practitioner (PRP) -valmentajia. Valmennamme yksilöitä, tiimejä ja organisaatioita ymmärtämään resilienssikyvykkyyttään paremmin. Ennen valmennusta kukin valmennettava vastaa luottamukselliseen verkossa toteutettavaan resilienssikyselyyn, joka koostuu noin seitsemästäkymmenestä resilienssiin liittyvästä henkilökohtaisesta kysymyksestä. Vastauksia verrataan maailmanlaajuiseen yli 70 000 vastaajan antamaan normitettuun dataan, jonka pohjalta kukin valmennettava saa oman henkilökohtaisen resilienssiprofiilinsa©. Tiimin jäsenten henkilökohtaisista resilienssiprofiileista© saadaan myös koostettua ryhmäprofiili©, jonka perusteella nähdään tiimille ominaisin tapa toimia muutostilanteissa. Resilienssiprofiili on mitä mainioin johtamisen ja itsensä johtamisen työkalu. 

Kärcher 

Maailmanlaajuinen puhdistusteknologian osaaja. Perheomisteinen Kärcher on tänä päivänä maailman johtava tehokkaiden ja taloudellisten puhdistusjärjestelmien toimittaja. Kärcherin erottaa muista huippuluokan suorituskyky, laatu ja alan johtava panos omaan tuotekehitykseen. Kekseliäisyys ja innovatiivinen ajattelu ovat aina olleet Kärcherin ytimessä. Yrityksen perusti keksijä Alfred Kärcher vuonna 1935, jolloin hän ryhtyi valmistamaan ja markkinoimaan uraauurtavia ideoitaan lämmitysteknologian saralla. 

Love it Valmennus Oy 

Love it Valmennus tuottaa asiakkailleen aitoja konkreettisia tuloksia ja oivalluksia itsensä johtamisen valmennusten avulla. Muutos on pysyvää, halusimme tai emme. Itsensä johtamisen taidot korostuvat jatkuvassa arjen turbulenssissa. Itsensä johtaminen on johtamisen lajeista tärkein, olit sitten asiantuntija, esihenkilö tai johtaja.  

Lisätietoja: 

Love it Valmennus Oy, Noora Uitto, toimitusjohtaja, p. +358 45 618 1988, [email protected] 
Kärcher Oy, Vappu Vanhala, Sales Director Professional Sales, p. + 358 40 834 8154, [email protected]  

myös nämä voisivat kiinnostaa sinua.

Tilaa uutiskirje

Love it uutiskirje on sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja johtamisestaTilaa nyt!

Tilaan uutiskirjeen
Hyväksyminen*

ota yhteyttä.

Noora Uitto

+358 45 618 1988

[email protected]

Emilia Rautiainen

+358 40 730 7076

[email protected]

Miten panostan henkilöstööni vaikuttavasti vuoden loppukirissä?