Itsensä johtaminen onnistuu täydellisesti myös verkkovalmennuksena

itsensä johtaminen onnistuu täydellisesti myös verkkovalmennuksena.

Tiesitkö, että itsensä johtaminen onnistuu täydellisesti myös verkkovalmennuksena? Itsensä johtaminen taitaa olla johtamisen lajeista se hankalin. Johtamista ja esimiestyötä voi lukea kirjoista, oppia kouluissa ja kursseilla, kehittää kokemuksen kautta, jalostaa oman esimiehen kautta ja niin edelleen. Itsensä johtamisessa taas ollaan vastuussa sekä johtamisesta että toteuttamisesta. Ensin motivoit itsesi tekemiseen ja sitten vielä varmistat suunnassa pysymisen. Periaatteessa helppoa, eikö?

Heitetään kuitenkin kehään vähän ympäristön aiheuttamia haasteita ja paineita. Omassa perheessä on aina paljon asioita meneillään, töissä tilanteet vaihtelevat, sekä tietysti kaikki muukin lähiympäristössä ja omissa ympyröissä vaikuttaa.

Siksipä itsensä johtaminen ja kehittäminen on “the” aihealue elämässä, jota voimme opiskella aina vaan uudelleen ja uudelleen, erilaisista näkökulmista, sparraten itseämme ja toisiamme ja todellakin; aina uusia asioita oivaltaen. Sillä maailma muuttuu, ihmiset muuttuvat. Sinä muutut ja haaveesi ja tavoitteesi tulevasta siinä mukana. Harva on siinä lapsuusajan tai edes opiskeluajan unelma-ammatissa tai elämäntilanteessa, josta haaveili.

Itsensä johtaminen onnistuu täydellisesti myös verkkovalmennuksena ja taitojaan voi kehittää helposti. Voit käydä täysin omassa tahdissasi yhden tai kaikki valmennukset. Verkkoalmennuksissa keskitymme omiin arvoihin, asenteisiin, identiteettiin, ajanhallintaan ja tavoitteiden kirkastamiseen, suorituskykyyn sekä menestykseen. Aiheita käydään valmennuksissa läpi videoiden, teorian ja tehtävien avulla. Saat jokaisesta valmennuksesta evääksi suunnittelupohjia ja muuta uudelleen hyödynnettävää materiaalia.

Jokainen valmennuksistamme on itsenäinen kurssi, eikä niiden suoritusjärjestyksellä ole väliä. Itsensä kehittämisen valmennuskokonaisuus käy kaikille. Olet sitten töissä, opiskelija, kotona, urasuunnittelija, haaveilija, eksynyt, kartalla, nuori, kokeneempi, esimies, työntekijä tai ihan mikä muu. Valmennuksessa olemme vapaita statuksesta, rooleista, titteleistä ja odotuksista. Tule sellaisena kuin olet!

Meille on sydämen asia, että kurssin käytyäsi identiteettisi on vahvempi ja saat päiviisi positiivista asennetta ja nostetta! Pystyt tekemään helpommin valintoja tavoitteesi ja intohimosi edellä, jolloin kalenterisi on selkeämpi, asiat pysyvät järjestyksessä ja hallitset elämääsi paremmin sekä menestyt!

Kuulostaako hyvältä? Niin meistäkin. Tutustu lisää ja hyppää valmennuksiimme mukaan!

myös nämä voisivat kiinnostaa sinua.

Tilaa uutiskirje

Love it uutiskirje on sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja johtamisestaTilaa nyt!

Tilaan uutiskirjeen
Hyväksyminen*

ota yhteyttä.

Noora Uitto

+358 45 618 1988

[email protected]

Emilia Rautiainen

+358 40 730 7076

[email protected]

Miten panostan henkilöstööni vaikuttavasti vuoden loppukirissä?