intohimosta duuni:
Jussi teki seikkailun intohimosta ammatin.

Intohimosta duuni. Rakkaudesta lajiin. Harrastuksesta työpaikaksi. Unelmaduunissa. Monelle se on haave, joku ei edes ymmärrä toteuttavansa unelmaansa, joku elää intohimolla joka päivä, moni ei uskalla heittäytyä koskaan. Heittäytymistä, sitä se todellakin vaatii.

Yleensä intohimo- ja unelmaduuni vaatii ainakin hetkellisesti mukavuusalueen ulkopuolella oloa, turvattomuuden tunnetta, taloudellista epävarmuutta ja jopa stressiä. Toisaalta intohimon toteuttamisen tuoma adrenaliinivirtaus ja hyvä olo saavat aloitusvaikeudet tuntumaan pieniltä.

Päätimme aloittaa juttusarjan ihmisistä, jotka ovat toteuttaneet unelmansa, tehneet intohimostaan duunin. Otamme mielellämme vastaan myös vinkkejä henkilöistä, jotka seuraavat intohimojaan ja ovat toteuttaneet unelmiansa. Ilmianna itsesi tai tuttusi [email protected].

Elämä on loppupeleissä aika lyhyt rykäisy. Sitä ei kannata hukata!

Jussi Pusa

Ensimmäisenä Intohimosta duuni -blogisarjassamme esitellään seikkailija, eräopas Jussi Pusa 29, joka on lähtenyt todellakin toteuttamaan intohimojansa, muttaessaan kesällä 2017 perheineen Pirkanmaalta Lappiin, Ylläksen Äkäslompoloon. Jussi lähti suorittamaan erä- ja luonto-oppaan ammattitutkintoa Muonion ammattiopisto Lappiaan ja valmistui sieltä 2019. 

Jussin intohimo on aina ollut luonto ja erämaat. Jussi on viettänyt aikaa luonnossa lapsesta lähtien. Jussi vaeltanut niin Suomen, Ruotsin kuin Norjan erämaissa. Kesällä 2018 Jussi vaelsi yksin halki Suomen kahdeksan pohjoisimman erämaan. Vaellus kesti 36 päivää ja matkaa kertyi yhteensä noin 750 kilometriä. 

”Intohimoni on aina ollut luonto ja erämaat. Olen lapsesta asti viihtynyt luonnossa ja kalastanut paljon. Nykyisessä työssäni saan olla Lapin luonnossa lähes päivittäin. Siitä saan todellisen nautinnon.”

Jussi Pusa

Tällä hetkellä Jussi työskentelee eräoppaana Äkäslompolossa Ylläshuminassa ja toimii oppaana useimmiten ulkomaisille turisteille. Jussilla on myös oma yritys Outdoors Ylläs, joka tarjoaa eräopaspalveluita ja retkiä luontoon kaikille matkailijoille.

Jussin vinkit Intohimosta duuni -blogisarjan lukijoille: "Elämä on loppupeleissä aika lyhyt rykäisy. Sitä ei kannata hukata. Kannattaa tehdä semmosia juttuja, jotka motivoi, haastaa ja ilahduttaa hyvässä suhteessa!"

Tutustu muihin Intohimosta duuni -blogisarjan unelmaduunareihin tästä.

Tutustu lisää Jussiin tästä ja Jussin järjestämiin retkiin tästä.

myös nämä voisivat kiinnostaa sinua.

Tilaa uutiskirje

Love it uutiskirje on sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja johtamisestaTilaa nyt!

Tilaan uutiskirjeen
Hyväksyminen*

ota yhteyttä.

Noora Uitto

+358 45 618 1988

[email protected]

Emilia Rautiainen

+358 40 730 7076

[email protected]

Miten panostan henkilöstööni vaikuttavasti vuoden loppukirissä?