hyödynnä kotiaika itsesi kehittämiseen.

Nyt kun Korona jyllää ja ajaa monet meistä etätöihin tai jopa lomautuksen piiriin, on aikaa kääntää katse omaan mielen hyvinvointiin ja hyödyntää kotiaika itsensä johtamisen kehittämiseen. Millainen tilanteeni on aidosti nyt? Mitä haluan uraltani ja elämältäni? Mitkä ovat tavoitteeni ja unelmani? Onko valitsemani suunta oikea? Toiminko arvojeni ja vahvuuksieni mukaisesti? Mihin asioihin voin oikeasti itse vaikuttaa?

Nämä ovat kysymyksiä, jotka arjen kiire ja kaaos usein häivyttävät mielestä. Niitä olisi kuitenkin jokaisen tärkeä miettiä aika-ajoin, jotta mielekkyys ja merkitys arjessa säilyy, eikä autopilotti saa liiaksi jalansijaa. Koskaan ei ole myöhäistä kehittää itseään. Aina on hyvä hetki pysähtyä itsensä äärelle.

Pienikin panostus itseesi voi saada aikaan valtavan muutoksen elämässäsi. Itsesi tutkiskelu ja tilanteesi avaaminen ohjeistetusti auttavat usein oivalluksiin, joita et arjessa ole tullut ajatelleeksikaan.

Arvomaailmasi voi olla erilainen kuin luulet; me muutumme koko ajan, teemme sitä tietoisesti tai emme. Haudot turhaan vahvuuksiasi etkä hoksaa tai rohkene päästää niitä valloilleen eduksesi. Ajelehdit päivissäsi vailla selkeää omaa suuntaa ja aikasi kuluu epäolennaisuuksiin, asioihin, jotka eivät tuo elämääsi merkityksen tunnetta. Monesti olet myös voinut päättää tekeväsi toisin, mutta et vain saa muutosta aikaiseksi tai sinulla ei ole rohkeutta ottaa ensimmäistäkään askelta.

Kun otat vastuun itsesi kehittämisestä ja johtamisesta, huomaat pian, että olet paljon parempi puoliso, ystävä, vanhempi, kollega, esimies tai alainen. Rohkealla ja intohimoisella unelmiensa tavoittajalla on useimmiten myös liuta onnellisia ihmisiä ympärillään.

Tartu siis tilaisuuteen ja panosta itseesi, tuet myös samalla suomalaista pienyrittäjää. Hyödynnä lisääntynyt kotiaika itsesi kehittämiseen. Seuraavat verkkovalmennuksemme starttaavat tulevana maanantaina 23.3.2020, joten klikkaa nyt verkkovalmennuksiimme!

? Muista myös tarkastaa, voisitko saada verkkovalmennuksen työnantajasi laskuun. Toisaalta, voi olla perusteltua laittaa kulu verotuksessa henkilökohtaisiin tulonhankkimisvähennyksiin. Yrittäjänä voit tietysti hyödyntää verovähennysoikeuttasi.  

myös nämä voisivat kiinnostaa sinua.

Tilaa uutiskirje

Love it uutiskirje on sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja johtamisestaTilaa nyt!

Tilaan uutiskirjeen
Hyväksyminen*

ota yhteyttä.

Noora Uitto

+358 45 618 1988

[email protected]

Emilia Rautiainen

+358 40 730 7076

[email protected]

Miten panostan henkilöstööni vaikuttavasti vuoden loppukirissä?