erätyöpaja - anna luonnon lumon kehittää organisaatiotasi. Nyt olisi huikea mahdollisuus astua tutun kokoushuoneen ulkopuolelle ja tuoda oma tiimi inspiroitumaan luonnon rauhaan Ylläksen maisemiin. Me konseptoitiin yhdessä Ylläs Experiencen seikkailija, eräopas Jussin ja Arktisten Vesien perhokalastaja Eliaksen kanssa erätyöpaja, joka sisältää sopivassa suhteessa valmennusta, retkeilyä sekä rentoutumista lapin maisemissa. 

erätyöpaja - anna luonnon lumon kehittää organisaatiotasi.

Haluatko kehittää organisaatiotasi luonnon rauhassa? Erätyöpaja. Todellakin boksin ulkopuolella? 

Miten olisi melontaretki joella, maastopyöräretki kansallispuistoon, patikointiretki tunturin huipulle tai kalastusretki suomen puhtaimmissa vesissä Teamsin tai kolkon kokoushuoneen sijaan? 

Nyt olisi huikea mahdollisuus astua tutun kokoushuoneen ulkopuolelle ja tuoda oma tiimi inspiroitumaan luonnon rauhaan Ylläksen maisemiin. Me konseptoitiin yhdessä Ylläs Experiencen seikkailija-eräopas Jussin ja Arktisten Vesien perhokalastaja Eliaksen kanssa erätyöpaja, joka sisältää sopivassa suhteessa valmennusta, retkeilyä sekä rentoutumista Lapin maisemissa. 

Jokainen erätyöpaja suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Pohditaan yhdessä juuri oikea sisältö työpajaan; halutaanko tarkistaa johtoryhmällä strategian suunta, parantaa tiimin yhteistyötä vai innovoida ja antaa ajatuksen lentää. Aktiviteetit suunnitellaan myös aina valmennusryhmälle sopivaksi. 

Voit halutessasi yhdistää reissuun omaa ohjelmaa, illalliset ja majoitukset tai voit jättää kaiken järjestelyn meidän huoleksemme. Saavut vain ryhmäsi kanssa paikalle ja me hoidamme kaikki loput. 

Inspiroiduitko? Eihän se ole ihme. Ole meihin rohkeasti yhteydessä, niin kerromme lisää ja suunnitellaan juuri sinun ryhmällesi sopiva sisältö ja aihe. Anna luonnon lumon kehittää organisaatiotasi! 

Tällä hetkellä suunnittelemme ensimmäisten kiinnostuneiden kanssa juuri heille sopivaa sisältöä sekä ruskalle että loppuvuoteen! 

Ota rohkeasti ensimmäinen askel kohti luonnon lumoa. Soita tai lähetä viestiä, niin sovitaan treffit! 

Love it Valmennus Oy, Emilia Rautiainen p. 040 730 7076, [email protected] 
Ylläs Experiences, Jussi Pusa p. 040 720 1386, [email protected] 

myös nämä voisivat kiinnostaa sinua.

Tilaa uutiskirje

Love it uutiskirje on sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja johtamisestaTilaa nyt!

Tilaan uutiskirjeen
Hyväksyminen*

ota yhteyttä.

Noora Uitto

+358 45 618 1988

[email protected]

Emilia Rautiainen

+358 40 730 7076

[email protected]

Miten panostan henkilöstööni vaikuttavasti vuoden loppukirissä?