Intohimosta duuni -blogisarja

Tämä on Intohimosta duuni -blogisarja ihmisistä, jotka ovat toteuttaneet unelmansa ja tehneet intohimostaan duunin. Kerro meille, kenet sinä haluaisit nähdä tämän Intohimosta duuni -blogisarjan artikkelissa? Ilmianna itsesi tai tuttusi info@loveitvalmennus.com. Antoisia lukuhetkiä!

Intohimosta duuni. Rakkaudesta lajiin. Harrastuksesta työpaikaksi. Unelmaduunissa. Monelle se on haave, joku ei edes ymmärrä toteuttavansa unelmaansa, joku elää intohimolla joka päivä, moni ei uskalla heittäytyä koskaan. Heittäytymistä, sitä se todellakin vaatii.

Yleensä intohimo- ja unelmaduuni vaatii ainakin hetkellisesti mukavuusalueen ulkopuolella oloa, turvattomuuden tunnetta, taloudellista epävarmuutta ja jopa stressiä. Toisaalta intohimon toteuttamisen tuoma adrenaliinivirtaus ja hyvä olo saavat aloitusvaikeudet tuntumaan pieniltä.

Takasin blogin pääsivulle tästä!

Intohimosta duuni:

Seija Strand

maaliskuu 21, 2021

Seija Strand kertoo, että kun häneltä kysyttiin mikä hänestä tulee isona, hän oli vastannut vaihtoehtojen olevan aivo- tai sydänkirurgi, siivooja tai sisustussuunnittelija. Edesmenneen isänsä kanssa Seija aina naureskeli olleensa liian laiska päästäkseen lääkikseen. Kun vanhemmat viettivät viikonloppuja mökillä, hän päästi valtavan mielikuvituksensa valloilleen.

Intohimosta duuni:

Kasperi Savolainen

syyskuu 25, 2020

Kasperi Savolainen on kiinteistönvälittäjä suurella sydämellä. ”Rakastan koteja ja nautin kohdata ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa. Asuntokauppa on tunnebisnestä.”  Kasperi on aina rakastanut myydä ja myyntiura saikin alkunsa jo varhain. ”Jo lapsena pyöritin kotipihassa omaa autopesulaa, jossa isoisäni toimi vakioasiakkaana, totta kai 10 kerran leimakorttietua hyödyntäen."


Intohimosta duuni -blogisarjassa esittelyssä Maire Haarla, sisustusalan konkari unelmaurallaan, joka luotsaa tällä hetkellä Euroopan suurinta MUJI-myymälää.

Intohimosta duuni:

Maire Haarla

kesäkuu 7, 2020

Intohimosta duuni -blogisarjassa on esittelyssä unelmaurallaan Maire Haarla, sisustusalan konkari, joka luotsaa tällä hetkellä Euroopan suurinta MUJI-myymälää Kampin kauppakeskuksessa. Mairen tie MUJI Finland Oy:n Store Manageriksi on ollut hyvin intuitiivinen. Maire Haarla ei ole...

Intohimosta duuni -blogisarjassa kerromme, miten Pepe Reckless viheltelee musiikkia nukkuessaankin.

Intohimosta duuni:

Pepe Reckless

maaliskuu 22, 2020

Vieläkö muistat vuoden 1991? Metallica ja Guns’n’Roses elivät huippunousuaan. Niistä inspiroitunut musiikkiluokkalainen käyrätorvea soittava pojankloppi (Pepe Reckless) saa kuin saakin sähkökitaran. Vanhempien levylautasella soivat Queen, Led Zeppelin ja Hector. Soppa on valmis!

Intohimosta duuni: Jussi teki seikkailun intohimostaan ammatin.

Intohimosta duuni:

Jussi Pusa

helmikuu 11, 2020

"Elämä on loppupeleissä aika lyhyt rykäisy. Sitä ei kannata hukata!" Eräopas Jussi Pusa 29, on lähtenyt todellakin toteuttamaan intohimojansa, muttaessaan kesällä 2017 perheineen Pirkanmaalta Lappiin, Ylläksen Äkäslompoloon. Jussi lähti suorittamaan erä- ja luonto-oppaan ammattitutkintoa Muonion...


Intohimosta duuni -blogisarja.